Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki interneten ismerkedett meg párjával és mára már boldog családja van? Mesélnétek, hogy volt?
Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 11:34
11/20 anonim válasza:
Mi is neten ismerkedtunk meg,raadasul o kulfoldi,miattam repkedett eleg sokat, es most keszulunk az eskuvore.:)
12/20 anonim válasza:
Mi is interneten (társkereső) ismerkedtünk meg, már több, mint 2 éve vagyunk együtt, boldogan, 4 hónapja már jegyesként.
Jövőre összeköltözés, majd lagzi. És jöhet a pici. :)
13/20 anonim válasza:
Mi is a neten ismerkedtünk meg,akkoriban voltam túl a sokadik csalódáson és nem szeretem volna ismerkedni egy férfival sem,ezt finoman közöltem is vele az első találkozáskor,de ő erre azt mondta bebizonyítja ő más mint a többi.Ez annyira jól sikerült neki hogy nemsokára összeköltöztünk,1év múlva volt az eljegyzésünk,esküvőt,babát tervezünk. Életem legjobb döntése az volt mikor válaszoltam a levelére.
29/L
14/20 anonim válasza:
Mi a chat.hu-n ismerkedtünk meg, 8 éve. Egymástól 140km-re éltünk akkor. Ma boldog házasok vagyunk, és van egy édes 2 éves kisfiunk.
15/20 anonim válasza:
Internetes tarskereson ismerkedtunk meg. Vacsorak, randik, rengeteg beszelgetes. 10 honap utan koltoztunk ossze. Lassan 6 eve, hogy megismerkedtunk, es van egy egy eves gyonyoru kisfiunk. Boldog csaladkent elunk, annak ellenere, hogy nem hazasodtunk ossze. A masodik gyermek elott erre azt hiszem meg sort keritunk.
16/20 anonim válasza:
Igen, a nővérem és a férje is interneten ismerkedtek megkb 8 éve. Aztán 3 év múlva összeházasodtak, és rá egy évre megszületett a pici babájuk is. Azóta is boldogan élnek, és úgy tűnik, elég jól kijönnek egymással :)))
17/20 anonim válasza:
Ó, és nem csak a nővérem volt így! Egy fősulis évfolyamtársam is!! Neki meg külföldi, ráadásul másik földrészről való lett a párja, majd eljegyezték egymást, és pár hónapja össze is házasodtak!!! Szóval elég merész, de van ilyen!!
18/20 anonim válasza:
Mi egy magyarországi chat oldalon ismerkedtünk meg(mindketten Szerbiában élünk)mindkettőnknek volt kapcsolata igy csak irogattunk egymásnak.Kb 2hét után eldöntötük hogy lezárjuk a kapcsolatainkat és uj lappal inditunk,az első találkozás óta együtt vagyünk,10éve, van egy kislányunk.
19/20 anonim válasza:
Mi is neten (startrandi) ismerkedtünk meg, januárban lesz 3 éve. Ilyen boldog kapcsolatom még soha nem volt és mikor felregisztráltam 4 év egyedüllét után, csak viccből tettem, gondoltam, megnézem, hány pasinak tetszek, mivel 4 éve senki rám sem nézett, már kezdett odalenni az önbizalmam. Volt 2 randi, amiből az egyik többé nem jelentkezett, a másikkal mai napig jó barátok vagyunk, de csak közösségi oldalon keresztül tartjuk a kapcsolatot, és aztán jött a harmadik, a NAGY Ő! Kaptam tőle egy virtuális virágot, de elég későn vettem észre, 2 hete küldte. Gondoltam, válaszolok rá. Mikor megláttam a fényképét, valami belém hasított, hogy nekem ez a pasi kell! Írtam neki és válaszolt. Aztán leveleztünk, msn és eljött a randi is. Nagyon jól éreztem magam vele, de mivel túl jó pasinak gondoltam, ezért nem hittem, hogy komolyan szeretne tőlem valamit. Aztán meglepődtem, mert napról napra egyre jobban ragaszkodott hozzám és hamar megismertem őt, hogy milyen jó ember valójában. Már idén összeköltöztünk és még soha nem veszekedtünk a 3 év alatt semmi miatt. Abszolult olyan férfi, akire mindig is vágytam, de nem hittem, hogy létezik. Most először érzem, hogy azt szeretném, Ő legyen a férjem. Sok sikert, én mindenkit csak biztatni tudok, lehet találni normálisat a társkeresőn is!
20/20 anonim válasza:
Ja, és még hozzátenném, hogy a barátnőm is a chat.hu-n ismerkedett meg 7-8 éve a férjével, azóta már baba is van és nagyon boldogok. Mindketten egy kisvárosban laktak, de nem ismerték egymást, a net kellett hozzá, hogy találkozzanak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!