Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny vagyok. Ezek szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok. Ezek szerint szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akit nagyon kedvelek, ő is engem, de cak barátok vagyunk. De közben a legjobb barátnőmmel szerintem közel állnak ahhoz, hogy összejöjjenek. Normális, hogy féltékeny vagyok? Eze szerint én is jobban szeretem a srácot puszta barátnál?
2011. dec. 2. 20:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

„sajnálom, nekem tetszik a Zsófi név. és csak az olyan agyi szinttel rendelkezők hívják a Zsófiákat Zsófikának, mint te.

a Gizi név..csak a barátok közt jut róla eszembe. ez a véleményem. bocsi.:)”

Aha, az én agyi szintemmel van baj, de leszól egy nevet, csak mert valami gyökér szappanopera szereplőnek ez a neve.

„és drága válaszadó. bele se gondoltál abba, hogy nekem van barátom? pedig van, és nagyon szeretem, nem akarom elveszíteni. a kérdésben "megismert" sráccal igen, elég jóba vagyunk, de csak barátok vagyunk. őszintén sajnálom, hogy te nem hiszel a fiú és lány közötti barátságban...”

Én semmiféle barátságban nem hiszek, mert előbb-utóbb mindenki kimutatja a foga fehérjét. Mit számít, hogy van valakid? Attól még elvárhatod, hogy más srácok is körül ugráljanak. Ha pedig olyan erős és stabil lenne az a kapcsolat, akkor eleve meg sem született volna a kérdés.

”Ui.: ne szóld le a szőkéket. én is szőke vagyok. 15 éve. és büszke vagyok rá. hisz egyáltalán nem vagyok egy hülye liba.:))”

Hol szóltam én le a szőkéket? Valaki olvasott tőlem ilyet? Szerintem nem. Szerinted én tudtam, hogy te szőke vagy. Képzeld el én is az vagyok. Sötét szőke, ami néha már olyan, mintha világos barna lenne. Talán nem vagy egy hülye liba, de egy éretlen kislány igen, akinek még igen sokat kell tapasztalnia.

2011. dec. 11. 06:24
 12/14 A kérdező kommentje:
tudod, lehet, hogy egy éretlen kislány vagyok, aki tapasztalatlan 15 éves létére, de te egy elég megkeseredett ember lehetsz, ha még a barátságban sem hiszel... én őszintén sajnállak téged.
2011. dec. 11. 15:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen, de ettől még nem fog változni a véleményem. Majd olvasd vissza ezt a kérdést tíz év múlva, amikor már egy kicsit máshogy látod a világ dolgait és örülj, ami csak tízen éves vagy.
2011. dec. 12. 09:23
 14/14 A kérdező kommentje:

én nem mondom, hogy nincs igazad..

de egy jó tanács: ne légy ilyen pesszimista! légy optimista, nézd mindennek a jó oldalát, és akkor a te kedved is jó lesz.:)

2011. dec. 12. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!