Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny vagyok. Ezek szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok. Ezek szerint szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akit nagyon kedvelek, ő is engem, de cak barátok vagyunk. De közben a legjobb barátnőmmel szerintem közel állnak ahhoz, hogy összejöjjenek. Normális, hogy féltékeny vagyok? Eze szerint én is jobban szeretem a srácot puszta barátnál?
2011. dec. 2. 20:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
igen
2011. dec. 2. 20:59
 2/14 anonim válasza:
mianeved?
2011. dec. 2. 21:02
 3/14 A kérdező kommentje:
Miért akarod tudni a nevem?:D
2011. dec. 2. 21:07
 4/14 anonim ***** válasza:
Zsófinak hívják:D
2011. dec. 2. 21:22
 5/14 anonim ***** válasza:
Gizi a neve.
2011. dec. 2. 21:51
 6/14 anonim ***** válasza:
Vagy csak nem veszi be az egód, hogy nem téged választott és ezt akarod helyretenni.
2011. dec. 2. 22:40
 7/14 A kérdező kommentje:

Zsófi..szép név, de nem.:)

Gizi..ejjj.

utolsó: hee?:D

2011. dec. 9. 19:15
 8/14 anonim válasza:
Nóri a neve.:D
2011. dec. 9. 20:14
 9/14 anonim ***** válasza:

Látom a te értelmi szinted is elég magasan van.

"Zsófi..szép név, de nem.:)"

Egy olyan név nem lehet szép, amit úgy lehet becézni, hogy Zsó(fika)

"Gizi..ejjj."

Ezzel a névvel meg mi a baj idióta?

"utolsó: hee?:D"

Ha nem lett volna világos. A barátnődhöz vonzódik, nem pedig hozzád, tehát nem te vagy a jó csaj, hanem ő. Nem fog megalázkodni előtted, hogy jó benyomást tegyen rád, mivel a barátnődet kedveli. Ez nem tetszik neked és féltékeny vagy, de a barátnődre. Az ilyen csajok szokták szétbarmolni a másik örömét, hogy nekik jobb legyen. Ha annyira fontos neked, akkor miért nem léptél eddig? Érdekes, ha feltűnik egy másik lány, akivel alakul a dolog, akkor már egyből szerelmes vagy.

2011. dec. 10. 02:09
 10/14 A kérdező kommentje:

utolsó:

sajnálom, nekem tetszik a Zsófi név. és csak az olyan agyi szinttel rendelkezők hívják a Zsófiákat Zsófikának, mint te.

a Gizi név..csak a barátok közt jut róla eszembe. ez a véleményem. bocsi.:)

és drága válaszadó. bele se gondoltál abba, hogy nekem van barátom? pedig van, és nagyon szeretem, nem akarom elveszíteni. a kérdésben "megismert" sráccal igen, elég jóba vagyunk, de csak barátok vagyunk. őszintén sajnálom, hogy te nem hiszel a fiú és lány közötti barátságban...

Ui.: ne szóld le a szőkéket. én is szőke vagyok. 15 éve. és büszke vagyok rá. hisz egyáltalán nem vagyok egy hülye liba.:))

2011. dec. 10. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!