Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok. Ezek szerint szerelmes vagyok belé?
Zsófi..szép név, de nem.:)
Gizi..ejjj.
utolsó: hee?:D
Látom a te értelmi szinted is elég magasan van.
"Zsófi..szép név, de nem.:)"
Egy olyan név nem lehet szép, amit úgy lehet becézni, hogy Zsó(fika)
"Gizi..ejjj."
Ezzel a névvel meg mi a baj idióta?
"utolsó: hee?:D"
Ha nem lett volna világos. A barátnődhöz vonzódik, nem pedig hozzád, tehát nem te vagy a jó csaj, hanem ő. Nem fog megalázkodni előtted, hogy jó benyomást tegyen rád, mivel a barátnődet kedveli. Ez nem tetszik neked és féltékeny vagy, de a barátnődre. Az ilyen csajok szokták szétbarmolni a másik örömét, hogy nekik jobb legyen. Ha annyira fontos neked, akkor miért nem léptél eddig? Érdekes, ha feltűnik egy másik lány, akivel alakul a dolog, akkor már egyből szerelmes vagy.
utolsó:
sajnálom, nekem tetszik a Zsófi név. és csak az olyan agyi szinttel rendelkezők hívják a Zsófiákat Zsófikának, mint te.
a Gizi név..csak a barátok közt jut róla eszembe. ez a véleményem. bocsi.:)
és drága válaszadó. bele se gondoltál abba, hogy nekem van barátom? pedig van, és nagyon szeretem, nem akarom elveszíteni. a kérdésben "megismert" sráccal igen, elég jóba vagyunk, de csak barátok vagyunk. őszintén sajnálom, hogy te nem hiszel a fiú és lány közötti barátságban...
Ui.: ne szóld le a szőkéket. én is szőke vagyok. 15 éve. és büszke vagyok rá. hisz egyáltalán nem vagyok egy hülye liba.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!