Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha féltékeny vagyok, akkor szerelmes is?
én meg kiborultam, amikor a kollegámmal szemezett az a pasi, akit totál nem szerettem és mindig nyitott voltam mellette más pasit megismerni
ja és előtte direkt szóltam neki, hogy ne is nézze a csajt, mert amikor az ő barátja bejön az üzletbe, rám sem hederít, mert tiszteletben tartja a bnőjét
hát az én pasimmal beégtem a kollegína előtt.
Azért az utolsó válasz is "kamu"
hihi =D
többieknek kösz, azért még várok másokat is ;)
2. válaszolónak van teljesen igaza!
A féltékenység nem egyenlő a szerelemmel.
Lehetsz te a lány és van egy fiú-barátod aki csak szigorúan barát, és jó vele lenin meg mniden egyéb de soha nem lenne ennél több és mégis féltékeny vagy, és ez csak azért van mert félsz, hogy ha talál valakit akkor nem veled fog foglalkozni, nem te leszel az első számú lány neki úgymond. Félsz hogy elveszíted ahogyan azt már írták.
én vagyok a 19:02-es
nem kamu, amit írtam
amikor jársz valakivel és nem érdekel, akkor is tudsz féltékeny lenni
csupán büszkeségből
de nem is szereted
19:02-es
Nem Neked írtam, hogy kamu, hanem a Kamuuu nevűnek :D
érdekes amiket írtatok, de pontosítanék annyit, hogy az elején vagyunk a dolognak...szóval én sokáig nem tudtam eldönteni, hogy akarok-e ettől a sráctól valamit úgy komolyabban, de amikor majd megdöglök, hogy más lányokkal is beszélget, akkor érzem, hogy igenis hogy kell Ő nekem. És nagyon féltékeny vagyok. És nem én van, hanem Ő van - ez a baj- ... hogy lassan már minden megszűnik létezni és csak Ő van. :S :D^^
"sokáig nem tudtam eldönteni, hogy akarok-e ettől a sráctól valamit úgy komolyabban, de amikor majd megdöglök, hogy más lányokkal is beszélget, akkor érzem, hogy igenis hogy kell Ő nekem."
ez nem szerelem. ezt úgy hívják, birtoklási vágy. ez az önzőség. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!