Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakíthatok vele?

Figyelt kérdés
Pár éve összejöttem egy mozgássérült lánnyal. Nem érdekelt, hogy problémája van, azért szerettem aki. A gond az, hogy most már nem szeretem, olyan semlegesek az érzéseim felé, inkább csak barát. De nem tudom hogy szakítsak vele, hogy dolgozná fel? Nem tudnám elviselni a gondolatot, hogy magára hagyom, nem gondoskodok róla, és lehet (amilyenek a fiúk) nem lenne többet tartós kapcsolata. Egy szemétnek érzem magam amiatt, hogy már nem szeretem és nem tudom boldoggá tenné élete végéig. Az elején kellett volna gondolkodnom, hogy mi lesz ha....? Mit tegyek? Normális válaszokat légyszi.
2011. dec. 1. 15:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ja, azért nem ajánlod fel a barátságodat, mert esetleg visszautasít? Ne legyél már ennyire nyúlbéla. Ha visszautasít, mondhatod neki, hogy ha mégis hiányzik a barátságod, jelentkezzen. Ennyi. Így tiszta a lelkiismereted, ha már annyira lelkizős vagy. (Ami nem baj.)
2011. dec. 1. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!