Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlzottan oda van értem. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzottan oda van értem. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

annyira mindent megtesz, és világközepe vagyok nála, hogy az már kezd egyre inkább idegesítővé válni. imádtam egészen addig, amíg nem kezdte ezt. az első barátnője vagyok, és ez eléggé látszik is. ha bunkó lenne még talán az is jobb lenne, mint hogy ilyen. hogy lehetne ezt kezelni valahogy?

tényleg fontos ő nekem, és sokáig azt éreztem hogy tökéletes, de aztán most jött ez, és már nem olyan érdekes az egész, eddig már annak is nagyon megörültem ha írt nekem, most meg már inkább az kezd lenni hogy "már megint?". nagyon szeret, de talán már túlságosan is. párhete én is nagyon imádtam de kezd egyre inkább sok lenni amit csinál. :s

az exemmel is ugyan ez volt... nagyon szeretett, de az már kezdett nagyon papucsba átmenni, de benne már először is láttam hibákat, amikből végül is elegem lett, és még ma is ír néha, nekem meg csak bűntudatom lesz -.-

nem akarom hogy vele is ez legyen, mert ő tényleg egy olyan pasi, akivel hosszútávon is el tudnám képzelni magam, akár férjnek, apukának, meg minden :) de nem tudok mit kezdeni a túlzott rajongásával... hogy állíthatnál le kicsit úgy hogy ne bántsam meg, és ne legyen az, hogy utána már semmit nem csinál, mert az még rosszabb ha nem mutatja ki ha szeret, de ez így nem fog működni ha ezt folytatja...

18/l

2011. dec. 1. 00:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%

Hülye vagy, a srác pedig jobbat érdemel nálad !

Ha túl keveset foglalkozik veled, az a baj, ha túl sokat az a baj, ha túl izmos az a baj, ha túl lekvár az a baj, ha túl jó az ágyban az a baj, ha alul teljesít az a baj, ha virágot hoz az a baj, ha nem hoz az a baj ... stb stb stb ....

Az ilyen lányokat hívják pi-csának!

2011. dec. 1. 00:25
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Csak beszéld meg vele szimplán...mondd meg neki,hogy ha ezt folytatja,akkor inkább csak eltávolodsz tőle,hogy neked ez kellemetlen.Talán nincs elég önbizalma,meg te vagy neki az első barátnője és talán még nem tudja,hogy hogy kezeljen egy kapcsolatot.Ezért fontos a kommunikáció.Csak legyél vele őszinte.
2011. dec. 1. 00:29
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

Nem leszúrni akarlak, mert tényleg fullasztó lehet, ahogyan szeret téged.

DE

Ha így folytatod meg fogod bántani. El is fogod veszíteni. És rettenetesen fog hiányozni.

Ez jön, gondoltam szólok, hogy készülj fel rá.

23F

2011. dec. 1. 00:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Sztem kis idő és megunja ő is.
2011. dec. 1. 00:37
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
LEhet, hgoy elege van belőled, de nem mer szakítani, és ezzel akar célhoz érni! :D
2011. dec. 1. 00:48
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

Becsüld meg, mert hidd el, nagyon nehéz szerető társat találni a mai világban. A kapcsolatunk elején engem is zavart a párom túlzott rajongása, hogy annyira odavan értem, de most már nagyon becsülöm emiatt (is!). Amikor látom, hogy milyen kapcsolatok vannak körülöttem, összetett kézzel hálálkodok, hogy engem ilyen aranyos fiú szeret.

Téged pontosan mi zavar? Mi az, ami túl sok?

23/N

2011. dec. 1. 10:17
 7/11 anonim ***** válasza:
én ölni tudnék azért, ha engem valaki csak egy icpipicit is szeretne..
2011. dec. 1. 18:33
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
jaja persze egészen addig amíg nem éled át ezt! én tudom milyen rossz érzés ez. nekem is ugyanez volt az előző kapcsolatomnál! én amúgy is olyan vagyok akinek kell egy kis tér, elvagyok egyedül is, kell néha a magány. de a volt barátom annyira oda volt értem, hogy folyton velem akart lenni, szabályosan megfojtott a szeretetével! mikor mondtam neki, hogy ne állítson már be hozzám az éjjel közepén és mégis megtette na az volt az utolsó csepp...ez szerintem tök megöli a szerelmet! és nem azért, mert valaki törődik veled stb stb., hanem pont amiatt, hogy csak TE vagy neki, nincs rajtad kívül más, se haverok se bulik, addig nem dönt amíg nem látja a Te reakciód. és egy igazi FÉRFI nem ilyen! és emiatt lehet ez szerintem ez a rossz érzés, ami bűntudattal is párosul! legalábbis nálam, mert itt ez a rendes, kedves srác és én mégsem tudom értékelni. na igen, de ez már nem az a srác akibe Te anno beleszerettél, mert már teljesen függővé vált tőled, mindig csak téged néz és önmaga már nem fontos annyira neki. és szerintem ez kiábrándító, ha egy pasi úgy ugrál, ahogy egy nő fütyül neki. nem tudom, hogy mit csinálj, de minél inkább megpróbálsz eltávolodni ő annál jobban bepánikol és annál jobban ki fogja mutatni az érzéseit, teperni fog utánad! szerintem próbáld neki elmagyarázni talán megérti!
2011. dec. 13. 22:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Célozgass rá h utálod a papucs srácokat,hátha veszi a lapot.
2011. dec. 13. 23:13
 10/11 anonim ***** válasza:

jáájj, ezek a srácok... nekem még tavasszal volt egy pasi, aki ugyanezt csinálta...a különbség csak annyi, h mi még közel sem jártunk. de már szerelmet vallott, ilyen-olyan tökéletesnek állított be és kontrasztot húzott kettőnk között, hogy én mennyire legleg vagyok (jó értelemben) és ő semmit sem ér. Eleve utálom az olyanokat, akik nem becsülik meg magukat, és folyton negatívak, mert volt egy kemény időszakom, amikor minden összejött (lehet ez depresszió is volt, nem tudom) és mindig erre emlékeztetett ezzel a viselkedésseé, h anno én milyen negatív voltam. naponta keresett, mindig találkozni akart, ha nem, akkor napi 5-6 sms, hívás, stb... és mindig ugyanarról szólt, nem tudott másról beszélni, csak rólam és rólam és rólam. Én is ez a független típus vagyok, úgyhogy mielőtt még elkezdődhetett volna valami, be is fejeztem rögtön és megmondtam neki, h nekem ez így nem pálya.

ha nem akarsz rosszat magadnak és a srácnak se, akkor őszintén elmondod neki, h h érzel. hogy megfojt a túlzott szerelmével. szerintem egyébként azért csinálja, mert nem biztos magában és a te érzéseidben őiránta. ha igazán szereted, magyarázd ezt el neki, biztosítsd, h nagyon szereted te is, viszont h ezt a viselkedést folytatja, akkor nagyon hamar ki fogsz belőle ábrándulni. ha szeret és akar téged, akkor meg fogja érteni. ha pedig már nem akarsz tőle semmit, akkor ne hitegesd, vess véget a kapcsolatnak, mert ez így tisztességes.

2011. dec. 14. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!