Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlzottan oda van értem. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzottan oda van értem. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

annyira mindent megtesz, és világközepe vagyok nála, hogy az már kezd egyre inkább idegesítővé válni. imádtam egészen addig, amíg nem kezdte ezt. az első barátnője vagyok, és ez eléggé látszik is. ha bunkó lenne még talán az is jobb lenne, mint hogy ilyen. hogy lehetne ezt kezelni valahogy?

tényleg fontos ő nekem, és sokáig azt éreztem hogy tökéletes, de aztán most jött ez, és már nem olyan érdekes az egész, eddig már annak is nagyon megörültem ha írt nekem, most meg már inkább az kezd lenni hogy "már megint?". nagyon szeret, de talán már túlságosan is. párhete én is nagyon imádtam de kezd egyre inkább sok lenni amit csinál. :s

az exemmel is ugyan ez volt... nagyon szeretett, de az már kezdett nagyon papucsba átmenni, de benne már először is láttam hibákat, amikből végül is elegem lett, és még ma is ír néha, nekem meg csak bűntudatom lesz -.-

nem akarom hogy vele is ez legyen, mert ő tényleg egy olyan pasi, akivel hosszútávon is el tudnám képzelni magam, akár férjnek, apukának, meg minden :) de nem tudok mit kezdeni a túlzott rajongásával... hogy állíthatnál le kicsit úgy hogy ne bántsam meg, és ne legyen az, hogy utána már semmit nem csinál, mert az még rosszabb ha nem mutatja ki ha szeret, de ez így nem fog működni ha ezt folytatja...

18/l

2011. dec. 1. 00:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ha komolyan ő kell neked,akkor légy vele kedvesebb mutasd ki,hogy neked is legalább annyira számít ő,lehet,h csak önbizalomhiánya van. Hidd el,ha jobban megnyílsz előtte,vissza fog venni magából. Bizonyára azért teper most ennyire,mert nem biztos a te érzéseidben. Éreztesd vele,hogy szereted, az is lehet hogy csak szeretethiánya van, vagy még soha nem volt része abban,hogy szeressék, na habozz,add meg neki ezt az élményt Te

Üdv

2012. jan. 14. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!