Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja néha azt érzi, h magamhoz akarom láncolni. Rájöttem: Megfojtom a szeretetemmel, és túlzottan éreztetem vele, h nem akarom elveszíteni. Ilyenkor mi van? Mit lehet tenni?
Hú én ugyanebben vagyok most!!
Most jöttem rá, hogy miért csinálom ezt: baromi magányosnak tudom érezni magam, és a párkapcsolatomtól remélem, hogy ezt megoldja. Pedig ez nem a párom dolga, hanem az enyém. Nekem kell ezt megoldani. És azért akarom magamhoz láncolni, mert én annyira kötődöm hozzá.
Szerintem amit tenni lehet: elkezdesz gondolkodni, hogy mi van a háttérben részedről. Miért csinálod. Bizonytalan vagy? Vagy Te is magányosnak érzed magad? Vagy csak Vele érzed jól magad? Gondolkozz el, mi az ok. És utána dolgozz ezzel. Én amióta erre rájöttem, sokkal többet foglalkozom magammal. Ha egyedül maradok egy este, akkor veszek egy forró fürdőt, gyertyákat gyújtok, iszom egy bort vagy olvasok egy könyvet, megnézek egy jó filmet, stb. Azóta nem hozzá igazítom csak a programom, hanem mindenfélét csinálok, akár egyedül is, nekem ez a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!