Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakíthatok vele?
Figyelt kérdés
Pár éve összejöttem egy mozgássérült lánnyal. Nem érdekelt, hogy problémája van, azért szerettem aki. A gond az, hogy most már nem szeretem, olyan semlegesek az érzéseim felé, inkább csak barát. De nem tudom hogy szakítsak vele, hogy dolgozná fel? Nem tudnám elviselni a gondolatot, hogy magára hagyom, nem gondoskodok róla, és lehet (amilyenek a fiúk) nem lenne többet tartós kapcsolata. Egy szemétnek érzem magam amiatt, hogy már nem szeretem és nem tudom boldoggá tenné élete végéig. Az elején kellett volna gondolkodnom, hogy mi lesz ha....? Mit tegyek? Normális válaszokat légyszi.2011. dec. 1. 15:19
2/11 anonim válasza:
Szakíthatsz vele, ahogy nem azért jöttél össze vele mert mozgássérült, nem is ezért fogsz vele szakítani, teljesen lényegtelen itt a testi fogyatékossága, ugyan úgy fogja feldolgozni mint bármelyik lány, lassan, fájdalmasan!
3/11 anonim válasza:
igazából ez az ami matt helyzet. hát azt csak úgy lehet, hogy éppenséggel odaállsz mellé vagy leülsz, és megbeszéled vele. Máshogyyan nem. Azért érzed magad rosszul, mert te fizikailag egészséges vagy, ő pedig nem. ez teljesen természetes egy érzés, de ettől te még nem vagy rossz ember, ha így érzed! Nem kell neki elmondanod azt, hogy semlegesen érzel felé, azt sem ha esetleg másik lány van a dologban. csak azt hogy kiszerettél belőle. Mivel gondolom régóta mozgásában korlátozott, igy tud majd nélküled is boldogulni; Esetleg a szülei segítenek neki. Ez egy kicsit szívtelenül hangzik, és kegyetlen valójában, de ha tényleg nem szereted akkor ezt meg kell sajnos tenned! Sajnállak, nagyon sajnállak, mivel nehéz döntés előtt állsz! De ha ez a történet, akkor nem szabad halogatni! Nagyon sok sikert kívánok hozzá! -- Chocky--
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igen, régóta mozgássérült, a szülei segítenék is, de az mégse én vagyok. Azt hittem képes leszek mellette élni még 30-40 évig, anélkül, hogy rájönne nem is szeretem, de nem megy...olyan önzőnek érzem magam, hogy az valmi hihetetlen, hogy nem azt tartom szem előtt, hogy neki jó és szép legye végre az élete, hanem, hogy én boldog legyek....más mellett. Na de nem siránkozok itt nektek, köszönöm az eddigi válaszokat még egyszer.
2011. dec. 1. 15:28
5/11 anonim válasza:
Azért a barátja maradhatnál, nem?
6/11 anonim válasza:
a kérdésed magyarázatánál és a válaszod alapján nagyon jó embernek tűnsz! Nagyon ritka az ilyen pasi mostanság...És gondolom ezt a barátnőd is tudja és megfogja érteni. Biztos vagyok benne. Persze rossz lesz neki minden lánynak akivel szakítanak, de értékelni fogja az őszinteséged ami szintén ritka manapság.
Sok sikert!
L21
7/11 anonim válasza:
neked is ez az egy eleted van!nincs több!ugy elj hogy boldog legyel akkor,elöbb utobb amugy is rajönne hogy mar nem szereted!es az meg bantobb ha azt hiszi majd hogy csak azert vagy vele mert "sajnalod" ! szakits vele majd ö is megtalalja az igazit elöbb utobb meg te is!
8/11 anonim válasza:
*+mint minden lány....a mint kimaradt :)
L21
9/11 A kérdező kommentje:
Ljuden!
Ez a másik probléma. Annyira megharagudna rám, hogy nem maradhatnék a barátja, pedig akkor ugyanúgy támogathatnám mint eddig, csak nem feküdnék le vele.
2011. dec. 1. 15:44
10/11 anonim válasza:
Attól, hogy mozgássérült, még nem kell megalázni egy szánalomkapcsolattal. Ha ezért elkerget, úgysem szorul a gondoskodásodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!