Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23 éves vagyok a barátom 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves vagyok a barátom 18 éves működhet ez hosszú távon?

Figyelt kérdés
Már nagyon régen szeretjuk egymást kb 13 éves korától de akkor még annyira gyerek volt nem mentem bele a kapcsolatba.Megbeszéltük ha 18 lesz akkor megpróbáljuk ha kitart addig a szerelmünk. És kitartott még most is úgy szeretem mint akkor :) Csak félek hogy neki 18 éves korától nem lesz elég 1 lány és anyukája sem örül nagyon nekem pedig már őket is több éve szeret és amíg nem jártunk még kedvelt is...
2009. máj. 13. 21:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a szeretet mindent legyőz,érted...:D:D
2009. máj. 13. 21:34
 2/11 anonim ***** válasza:

Mit mondjak, ez azért merész, hogy te voltál 18, ő meg 13. De ezek szerint egyformán érettek vagytok mindketten, ha addig is hűségesen vártatok egymásra.

5 év korkülönbség azért nem kevés, főleg ha a lány az idősebb. Leginkább a gyerekvállalás és a családalapítás okoz gondot: egy férfi tulajdonképpen bármeddig el tudja húzni a fiatalságát, de egy nőnek azért ketyeg az órája. Nem tudom mit dolgoztok vagy hol tanultok, de neki még legalább ennyi idő lesz, amíg személyileg és anyagilag érett lesz a családalapításra. De az is lehet, hogy még kétszer ennyi. Neked pedig ez hamarabb időszerű lesz, és onnantól csak egyre sürgősebb. Gondold meg, hogy vállalod-e a várakozást, vagy azt, hogy az időveszteség miatt valószínűleg kevesebb gyereket tudsz szülni, mint ahányat szeretnél.

2009. máj. 13. 21:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Mindegy meddig tart csak szeressétek egymást én ne törödjetek más véleményével!!!!
2009. máj. 13. 21:42
 4/11 A kérdező kommentje:
bármit megtennék érte... csak anyuja aggaszt nem akarom h miattam összevesszen vele udom mennyire fontos neki...
2009. máj. 13. 21:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy működhet, ha szeretitek egymást :) Próbálj beszélni az édesanyjával, hátha javít valamit a helyzeten.
2009. máj. 13. 22:46
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem a korkülönbség, nem az hogy más lány is kell neki, de minenkinek ki kell élnie magát. 18 éves korától kezdhet el igazán élni, bulizni a barátokkal, felfedezni a "felnőtt" életet. Az lehetséges, hogy szexuálisan elég leszel neki egyedül is, ha megvan az összhang, de nagyon sok mindennek kell még beleférnie az életébe rajtad kívül is.

Én nem hinném a helyedben hogy működni fog, de biztosan megpróbálnám.

2009. okt. 29. 18:00
 7/11 anonim ***** válasza:
nálunk 6 év a különbség amugy több mint egy éve együtt vagyunk és egy éve eggyütt is lakunk!az anyjával én se nagyon jövök ki mert elég furcsa szerzet!Ja és sokkal jobb mint ha egy 18 éves éretlen pénzéhes pi*ával járnék!20f
2009. okt. 29. 18:05
 8/11 anonim ***** válasza:
A szerelem mindent legyőz!!:D
2009. okt. 29. 18:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Köztünk 7 év a korkülönbség.8 éve vagyunk együtt,ebből 6 éve együtt is lakunk.Ő 20 éves volt mikor összejöttünk.A korkülönbségből még sosem volt problémánk.Én szerencsés vagyok mert a szülei lányukként szeretnek és az én szüleim is szeretik Őt.Anyukája mindig azt mondja,hogy megszelidítettem a vad fiát. :o)
2009. okt. 29. 19:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát 5 év sztem még nem is olyan sok...

a nevelőapám és anyám közt 10 év van! anyu javára:D

2009. okt. 29. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!