Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becsee kérdése:
Miért vagyok ilyen idióta?
Figyelt kérdés
A párommal már 2 éve együtt vagyunk van egy gyönyörű 11 hónapos lányunk.A baj akkor kezdődött amikor teherbe estem azért hogy a picinek mindene meglegyen ezért vidékre járt dolgozni ezért nagyon keveset találkoztunk(csak hétvégén)és amikor találkoztunk akkor is rinyáltam hogy foglalkozzon velem mert nagyon szeretet éhségem volt meg hiányzik meg a babla szöveg.Megszületett a lányunk akkor 1 hónapot itthon volt de akkor meg a pici volt a fontos mert nagyon hasfájós volt.Most már ott tartunk hogy a telefonban is képesek vagyunk összeveszni,plusz már a szex-se olyan meg annyi mint kapcsolat elején.Eddig heti 4-szer 1-2 óra (előjátékkal)Most meg jó ha havi 1 20perc(előjátékkal)Nagyon szeretem meg ő is szeret ezt tudom,de így nem vagyunk boldogok.Szeretném újra a régi kapcsolatot!Próbáltunk már beszélgetni akkor mindig azt mondja,hogy fáradt meg nem tudja miért nem,de én tudom,hogy már unja ezt a sok rinyálást.Segítsetek hogy tudom újra kívánatossá szerethetővé magam!!2011. nov. 30. 21:10
1/5 anonim válasza:
Én így veszítettem el a pasimat 7 év után :( Nem tudom, mi a megoldás, sajna!
2/5 A kérdező kommentje:
Én ezt szeretném elkerülni!!
2011. nov. 30. 21:19
4/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy a kislányom az oka a párom már 15 éve vágyott rá!!
2011. nov. 30. 21:21
5/5 Bujtogató válasza:
Először is, ne hibáztasd magadat. Ha látsz magadban hibát, amivel ezen tudnál segíteni, akkor azt mindenképpen javítsd ki-ergo ne "rinyálj" annyit, ha úgy érzed hogy sok. Az az igazság, hogy a ti kapcsolatotokat csak ti ismeritek, és csak ti tudjátok megmondani, hogy mik azok a dolgok, amik most hiányoznak belőle, amik régen megvoltak. Próbáljátok meg megbeszélni azt, hogy mit szeretnétek a másiktól, hogy mit tegyen, mit változtasson a kapcsolat érdekében. Ha szeretitek egymást, akkor semmiképp sem szabad ezt hanyatlani hagyni. Próbálj meg minél többet foglalkozni vele, kedvére tenni, és biztos vagyok benne hogy ő is igyekezni fog az idejéből annyit rádáldozni amennyit tud(gondolom a munka miatt van ez így). Hidd el, nem is csak magatokért, de a lányotokért is muszáj ezt rendbehozni. A szexxel kapcsolatosan pedig annyit tudok mondani hogy próbálj rámenős lenni, próbáld meg fellobbantani megint azt a tüzet ami eddig is volt, mert biztos hogy szüksége van rá. Mindenesetre a legfontosabb a beszélgetés, úgyhogy azt nem lehet annyival elintézni, hogy fáradt, meg hogy nem tudja. Sok sikert, remélem rendbejönnek a dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!