Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én egy babával (nem igazival) próbálok gyakorolni az első csókra. Szerintetek idióta vok?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 16:08
3/10 anonim válasza:
De azért az első sexet ne próbáld le vele..
4/10 anonim válasza:
Gyakorolni gyakorolhatzs, de azt tudnod kell, hogy messze semmi köze az igazi csók érzetének a babához. Teljesen más lesz.
6/10 anonim válasza:
Yesss...de ha megszereted a gumi ízét....hát gondba leszel 1 valódi csajjal.....
7/10 anonim válasza:
Jajj már, nem olyan gáz az!
Én annak idején bő 10 éve a radiátorcsövön (!) gyakoroltam, mert meleg volt és oda tudtam képzelni az illető srác arcát, bizony :) és próbálkoztam mit csinálnék a nyelvemmel
(igy ezt élőben azért nem hirdetném magamról a haverjaim előtt, de ez egy anonim oldal hehe)
Mindenesetre a hatás meglett, az első csóknál már ügyes voltam, nem lapátoltam a nyelvemet fel alá bénázva mint mások, és most huszonsokéves fejjel is még gyakorta megkapom hogy milyen jól csókolózom :)
Egyébként meg általános jótanács nem csak ezzel de sokmindennel kapcsolatban: Tegyél rá nagy ivben, hogy mit gondolnak valamiről mások, tedd azt ami neked jól esik!
:)
9/10 A kérdező kommentje:
amúgy lány vok
2011. jún. 30. 11:37
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a radiátoros csajnak!!!!!!!!!!!
nagyon jól esett!!!!!
köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. jún. 30. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!