Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért bas. Zogatják a férfiakat felesleges idiota dolgokkal?
Mert rohadtul unatkoznak,csinálni valamit meg lusták.
Marad a ba-szogatás.
Általában nem felesleges dolgok,hanem csak nem érzed a jelentőségét,a súlyát.Ez nem a nők hibája,mert ez nem is hiba.Például az én feleségem mindig rávilágít a lényegre,és olyan szemszögből nézi a dolgokat,amilyenből én nem látom.És hát a végén majdnem minden esetben kiderül,hogy igaza van.
És nem vagyok papucs,mielőtt még azt hinné valaki.Csak én nem vagyok egy egoista,aki nem ismeri el,ha másnak van igaza.A férfiak többsége,hogy ne érje sérelem a büszkeségüket,makacsul ragaszkodnak a saját igazukhoz.Ez már hiba,bebizonyított tény és saját tapasztalat is van benne.Ugyanis tudni kell elgondolkodni azon,hogy lehet igazság a másik szavában is,és rugalmas gondolkodásúnak kell lenni ahhoz,hogy megértsd a nőket.Nem mondom,teljesen még én se igazodtam ki rajtuk.De ne legyél elfogult Magaddal szemben és akkor talán megérted!
F/52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!