Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hiányziik, de félek, hogy már késő.
Van egy srác, aki nagyon bejön és nem tudom hogy mit csináljak..kb 2 évvel ezelőtt ő akart összejönni velem, de akkor még túl "fiatal" voltam:D vagyis még nem álltam készen egy komolyabb kapcsolatra. azóta már komolyodtam, nőttem meg ilyenek:D
akkor egy suliba jártunk, mostmár nem..szóval már nem is nagyon találkozunk. most úgy érzem, hogy nagyon hiányzik és szeretnék vele lenni, de nem tudom ő hogy van ezzel..Amikor én keresem, mindig pozitív visszajelzéseket kapok tőle, de magától nem jutok eszébe..:/ Néha arra gondolok, hogy hagynom kéne az egésszet, mert már egyszer visszautasítottam és biztos elástam magam a szemében, de utána meg arra, hogyha akkor tetszettem neki, annyira mostsem nézhet nyominak..vagy mégis?:/
Mit csináljak?
gondolod?:DD
és mivan ha mégis csak így alapból nem érdeklem már?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!