Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavarna, ha a párotok mindent megtenne értetek?
Nem zavarna,én is megtennék érte mindent.
Az elsővel egyet is értek meg nem is.Az,hogy mindent megtenne értem,nem azt jelenti,hogy a saját egyéniségét elnyomná a kedvemért.
Viszont,ha úgy viselkedne tényleg,ahogy első írta,az zavarna:S
Mi kölcsönösen megteszünk egymásért mindent.
A legtöbben csak a kapcsolat elején hajtanak, próbálják egymás bizalmát elnyerni, na meg ott a rózsaszín köd, próbálnak jó alapokat lefektetni, aztán ez a hatás elmúlik, ahogy megszokják egymást nem teper egyikőjük sem a párkapcsolatban annyira, mint az elején.
No, nálunk 6 hónap után is ugyanolyan lendületes és színes, érzelemdús a kapcsolatunk, mint a legelején. :)
17F
"mi mindent megteszünk egymásért. tudod ezt hívják párkapcsolatnak."
Okoska! Mielőtt ilyen bődületesen nagy baromságokat mondasz, tanulj meg olvasni, és értelmezni a kérdést. Ha meg csak így tudod, inkább meg se szólalj, mert fogalmad sincs róla, hogy miről van szó...
már miért zavarna hogy szeret, ha én is szeretem őt?
miért járnék olyannal, akit nem szeretek?
nincs értelme a kérdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!