Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna-e ha a barátnőtok úgy gondolkodna, hogy? .
- ( ne model ) de ha megkérne egy művész akkor barmikor ledobna a ruhait , mert annyira szereti a művészetet és mindent megtenne érte
- szerinte csak az számít megcsalatnak ha mással dug egyéb meg néha belefér
- és szerinte egy két megcsalást meg lehet bocsátani
szerinte ennyi szabadság kell egy hazásságban is :-s
simán lotyó.
ha ilyeneket mondott neked,akkor szar-ik a pofádba,semennyire nem tisztel.
Nagyon szabad elveim vannak szex terén , egy komoly kapcsolatba, vagy egy jó házasságba beleférhet néha néha a "félremenés", akár külön külön, akár egy barát, vagy egy barátnö bevonásával, de az ilyesmihez érzelmileg nagyon stabil bizalomra alpuló kapcsolat kell, ahol ezek a "játékok" nem tartoznak a megcsalás kategóriába.
Amit leirtál az alapján egyetértek azokkal akik elöttem válaszoltak, rugd ki acsajt minél hamarabb, és keress egy olyat, aki tényleg szeret.
Egyénfüggő, hogy kinek mekkora az ingerküszöbe. Szerintem kapcsolat mellett már a flört is parasztság, és elgondolkodásra ad okot. A csókról és félredugásról már nem is beszélve... Persze én egy konzervatív csóka vagyok ilyen téren. De hiszem, hogy egy normális embert kiborítanak ezek. :)
22f
engem meg a modellkedés is kiborítana .... szerencsére nem a barátnőm csak olyan haveri alapon barátnő ... és s nekem is nagyon faj , hogy így gondolkodik .... és ennyi idő után kellet rájönnöm....
s szerinte meg kibírhatatlanul túlzottan féltékeny típus vagyok ha ezek a dolgok engem bosszantanak
- ( ne model ) de ha megkérne egy művész akkor barmikor ledobna a ruhait , mert annyira szereti a művészetet és mindent megtenne érte
Az én csajom, csak nem dobálja le a ruháit senki előtt.
- szerinte csak az számít megcsalatnak ha mással dug egyéb meg néha belefér
Szóval, ha egy buliban leszop öt idegent, az nem számít?
- és szerinte egy két megcsalást meg lehet bocsátani
Semmiféle megcsalást nem lehet megbocsájtani, még egy csókot sem.
szerinte ennyi szabadság kell egy hazásságban is :-s
Aztán majd neveled a postás kölykét.
Tipikus hülye elvont művész p.csa. Az ilyenektől mentsen meg az ég.
Ez történik, ha a nőket nem rövid pórázon tartják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!