Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egyforma arckinézetű párok járhatnak egymással?
Úgy értem, miért mindenki a sajátmaga arcához hasonló párt keres, vagy házasodik össze?
Anyám nem a sajátmaga arcához hasonló emberhez ment hozzá, mégsem vagyok csúnya.
Én értem mire gondolsz. Azon már én is gondolkodtam, sőt olvastam is egy cikket erről, hogy vannak emberek akik magukhoz hasonló emberekkel jönnek össze. És hasonlítanak is egymásra az arcvonásaik.
Vagy olyan is van,hogy ami nincs meg a másik emberben az vonz téged nagyon.. De én ezen nem agyalnék túl sokat már.
Ez magától értetődik.:)
Hiába mondod, ez a mostani divat. A "jövő női": mint a vv5-ben Veronika, a harcsaszájú nő, vagy Tóth Gabi és Ördög Nóri a travi.
Hova lettek a normális, helyes nők, akiken nincs tetoválás, nincs feltöltve se a szája, se a melle, és nem a pénzre , kocsira, izomra bukik? Ilyen már lassan a múlté.
De változik a szokás, ahogy változik a jövő is. Ha nekem lenne lányom, én biztos nem engedném, hogy a tükörben fényképezze magát, és mangaőrületben nőjön fel.
Ha már a v5-nél járok, ezek a jövő női.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!