Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségemnek merjek beszélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségemnek merjek beszélni az előző kapcsolataimról? Elég szines életet éltem, lehet hogy nem is kell?

Figyelt kérdés

minden rendben van köztűnk de ugy érzem nemvagyok őszinte vele,elmeséljem alkalom attán?

Előtte volt több het.+ bikapcsolatom is ma már csak ő van,ez nem is vitás.Halgassak tovább?

kort is írjatok,Köszi!

2011. nov. 29. 15:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

van egy kis esélye hogy kiderűljön a bi kapcsolatom mert ismeri az illetőt,kománk ,és akkor?

meghalt minden ,értitek hogy miért nyugtalanit

ha csak arról lenne szó hogy az én lelkemnek jobblegyen hát akkor halgatnék ,én rontottam el az életemet akkor megérdemlem hogy gyötörjön de kiderűlhet 10-20 év akár és akkor?

2011. nov. 29. 17:55
 12/13 A kérdező kommentje:

privátban megkaptam hogy mekkora ökör vagyok ,

rendben, ezt tudom de 10 éve még nemtudtam hogy igy alakul az életem

kérdés hogy most mit tegyek ,mi a helyesebb?

2011. dec. 1. 15:26
 13/13 anonim ***** válasza:
16:39 vagyok. ha mindenkeppen kiderul, ugy mas a helyzet ebben az esetben mond el neki te. Talan ertekelni fogja az oszinteseged.
2011. dec. 2. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!