Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettségi után elmúlik a feszültség?
Mindketten idén érettségizünk. Nekem jövő héten lesz szóbelim! És úgy érzem semmit sem tudok, mindent elrontok, amiért 4év alatt megküzdöttem. Nagyon stresszes vagyok, mindig mindenen felhúzom magam az utóbbi pár napban, és tudom ez az én hibám (teljesítménykényszer) és csak magam lovalom bele a rosszba. A párom egy nagyon megértő ember,de tegnap asszem elvetettem a sulykot! Mindenen csak rinyálok, nemhogy örülnék annak ami van és annak, hogy Ő van nekem + szerető barátaim is! S szavaiból kivettem, hogy nem bánja, hogy nyavalygok mostanában (elég sűrűn), míg szeretem, ez nem baj számára, és ( ezt meg én is tudom )- így nem tudom boldoggá tenni, de reméli, hisz benne hogy érettségi végeztével vissza térek önmagamba! Ma irtam neki egy SMS-t, hogy tudom, tegnap már elvetettem a sulykot és túldramatizáltam megint mindent ,de szeretem és megértem ha most pár napig nem akar velem kommunikálni - csak 1szavába kerül.
Most meg félek és (nem tudok tanulni, olyan ideges vagyok), hogy nem válaszolt :S
18/l ( pénteken lenne/lesz a 4. hófordulónk :S :( )
Hát én próbálok, de még az is a dologhoz tartozik, hogy távkapcsolatban élünk és majd 2 hónapja nem találkoztunk :S MSN-en(minden nap) , SMS-ben és néha-néha telefonon szoktunk beszélni!
Nagyon félek, hogy elveszítem :( mert a világ minden kincsénél jobban szeretem, Ő életem értelme :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!