Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőm rohadt gázul becéz xD?
Csoki.
Az asszony elképeztően hányingerül becéz, mikor belelendül olyanokat mond. Amúgy Zsolt a nevem.
Szóval: Zsolma Zsolatán. jajj Zsolmikám te a kis Zsolmáciából. meg pami meg póniló meg cicapóni meg pamikám...
És folyamatosan szórja rám a hülyeségeit :D
ilyenkor rendesen hányingerem van már a sok csöpögéstől.
van aki ugyan így járt? És akkor még 1 kérdés. Ti hogy becézitek a párotokat?
hívd úgy hogy Limpopói Pimpógyökeret-szo-
pó Puhapopójú- Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapó borjúkám-nak.
én csak szopós pasinak SP-t
fluor voltam, na mizu?!
00:35
Igen mondta h miért póniló xD
De őszintén annyira lehet nem is zavar. Társaságba vissza fogta magát mert azt mondtam neki h azért ott ne mondjon már ilyeneket.
Itthon meg csak nevetek rajta. Legalább tudom hogy szeret.
De ha már nem bírom akkor rá fogok szólni hogy ez már nagyon folyós :)))
köszi mindenki.
Kedves válaszolók!
Én vagyok a gázul becéző feleség :)
Nagyon sok édes, cuki becenevet tudok még adni az én kicsi Pamimnak. Néha igaz öklendezik és elmenekül, de én úgy élvezem :DDD sose hagyom abban! Amúgy meg csodálkozom, hogy nem panaszkodott a farkát illető becenévről az én kis Pörköltösnózim :)Úgy hívom a szerszámját, hogy Dzsárdzsár XD Ezt se szereti ez a Cicafiú, de majd beletörődik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!