Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy lánynak akivel elég jól elvagyunk jóideje több mint baráti viszonyba,elmondtam,hogy beleszerettem .úgy hittem,hogy ő is érez irántam valamit,mert úgy nézett ki a dolog részéröl is,de azt mondta csak szimplán jól érzi magát velem szóval nem érez úgy,mint én.azt mondta hogy szarul érintette a dolog és hogy ettöl félt. hogy miért nem tudta megmagyarázni,csak szarul lett meg elkezdett sírni és hogy ő nem érez így.de nem volt semmi harag.most mit csináljak? 20/f2011. nov. 27. 21:03
2/4 A kérdező kommentje:
már most hiányzik.. rá írjak interneten,vagy inkább ne keressem egy darabig?
2011. nov. 27. 21:05
3/4 anonim válasza:
Később, tipikus probléma, egy fiú/lány barátság amiben az egyik többet szeretne, vagy többet érez.
Jó eséllyel azért sírt, mert úgy gondolja, hogy most elveszít téged mint barátot, amiben igaza is lehet!
4/4 A kérdező kommentje:
én nem akarom elveszíteni őt..mert azt kizárva hogy beleszerettem is egy csodálatos ember és jó barát:S de a legrosszabb,hogy abban a hitben voltam hogy ő is érez irántam valamit,ehelyett csak pusztán jól érezte magát velem és túl érzelmesen mutatta ki ha nem is gondolta úgy:S
2011. nov. 27. 21:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!