Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Egész város arról beszél, hogy a feleségem megcsalt egy kollégájával, amiről állítólag felvétel is van a multicégnek.

Figyelt kérdés
Van egy szép feleségem,kislányom. Párom a kapcsolatunktól kezdve többször került félreérthetetlen helyzetekbe éjjeli sms., stb.Ezt négyszer megbocsátottam, de ezek szerint Én egy nagy balek lehetek.Mindig megígérte, hogy ez az utolsó alkalom, persze ki tudja mi történhetett még amit nem mondott el Nekem. Többször szemtől szembe pofátlanul és gátlástalanul hazudott már.(Sajnos ,de teljesen mellékesen anyagilag függ Tőlem, amit Én soha nem vágtam a fejéhez). Szeretem a családomat,feleségemet,kislányomat,de a sok megaláztatást nem bírom tovább.
2011. nov. 27. 16:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

kedves 10. látszik, hogy a családjognak és úgy általában a jognak a közelében sem vagy, mert tudnád, hogy a kiskorú veszélyeztetése bűncselekménynek semmi köze a jelen esethez

az, hogy a feleség félredug, nem meríti ki a kiskorú veszélyeztetésének törvényi tényállását

azt sem lehet "ráverni", hogy nem dolgozik, mert a házassági közös vagyon így is megvan, amit a férfi keresett, az közös vagyok

abból a feleség szépen részesedni fog

a bírósági gyakorlat pedig elég tendenciózus, ha a nő nem totál alkalmatlan a gyereknevelésre, akkor valószínűleg ő kapja a gyereket

vannak ettől eltérő ítéletek, de általában ez a séma

az pedig egyáltalán nem teszi alkalmatlanná a gyereknevelésre, hogy másokkal is szexel a férjén kívül, mivel nem a gyerek orra előtt teszi

röviden ennyi

2011. nov. 27. 17:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Sokan pont ezért nem válnak el.

Egyszerűen fogja az apa a gyereket, és különköltözik a nejétől. A házat eladja, és kp-ban kéri az árát, vagy saját számlára, hogy abból se lásson egy fillért se. Az új ingatlannak a közelébe se mehet.

Ha nem tetszik a rendszer, mehet pereskedni. Csak győzze fizetni!

Aztán ha 5 év különélést tud igazolni a kérdező, automatikusan elválasztják őket.

2011. nov. 27. 18:26
 13/18 anonim ***** válasza:

ez sem igaz így ahogy leírtad, kiskorú gyerek elhelyezéséről, tartásáról is meg kell egyezni

a gyereket meg nem viheti ide-oda a férfi sem, mert azért elő fogják venni őt is

ilyen esetben én a feleségnek javasolnám, hogy váljon el, mert eléggé meg tudja kopasztani a férfit, még a gyereket is megkapja, tartásdíj, szépen padlóra tudná küldeni a férfit

de nincs más megoldás, válni kell

2011. nov. 27. 18:33
 14/18 Napkiraly ***** válasza:
Kuára ráér hogy otthon béasszon. Küldd el melózni ha nem tudja értékelni hogy eltartod és még félre is úr
2011. nov. 27. 22:06
 15/18 anonim ***** válasza:

nem kell elküldeni sehova se melózni a nőt, el kell válni tőle villámgyorsan, gondolkodás nélkül

aztán kereshet egy másik balekot, aki hajlandó eltartani

2011. nov. 27. 23:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Micsoda szerencsés nõk vannak!A rendes férfiaknak jutnak a kurvàk és a rendes nõknek a latorok! Komolyan miért van ez igy?

Minél hamarabb tedd meg a lépést!

2011. nov. 30. 21:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Hagyd el!Így is már hülyének néz, aki állandóan megbocsát.
2011. dec. 7. 13:51
 18/18 anonim ***** válasza:

Tedd ki a szűrét,tehát egyszer hazamész istenes dugd meg,verd bele a szájába,dugd akár s_ggbe,arcát többször g_cizd össze.

És a végén ennyit mondasz:,,Köszi szépen a szolgálataidat."

És leteszel elé egy 100Ft-ost.Aztán tedd ki az utcára,utána minden cuccát tedd ki a ház elé természetesen a zárakat cseréld le és AZONNAL ügyvéd,elválsz tőle,intézd úgyhogy egy fillért se kapjon tőled,jelentesd be magadat minimálbérre mondjuk,aztán bekaphatja a kis k_rva.Én kisemmizném,úgyhogy hajléktalan lenne,a gyereket meg pereld el,ha sok zséd van nyilván befolyásos vagy.

2013. júl. 29. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!