Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok inkább olyan pasival létesítenétek kapcsolatot, akinek megvolt a fél város, vagy inkább szűzzel?
Mikor/mire melyiket választanátok? Kérek kort, beállítottságot, stílust.
(nincs köztes megoldás) lehetőleg ne 1-2 szavas válaszokat írjatok. köszi.
köztes
a szűz előbb utóbb kalandozni akar
a fél városon végig menttel meg nem tudnék úgy lefeküdni hogy ne jusson eszembe hogy jesszus, most vajon kivel hasonlíthat össze...
20/L
Voltam már szűz pasassal, akkor fogadtam meg, hogy rajtam ne gyakoroljon senki... Kínszenvedés volt..:D
ma 20:31
szoval olyan pasit szeretnel pl ferjedul akinek mar megvolt a fel varos?
mert egyebkent ezek vitatkoztunk hogy mikell nektek.
pl van egy pasi akinek megvolt a fel varos, kb mindenki ismeri a kornyeken, es normalis lanyok nemigen akarnak tole semmit, mivel ismerik. vagy normalisnak erzik magukat a lanyok, hogy orrba szajba kefelnek egy pasival akinek megvolt a fel varos? mert az ilyen nemigen tud mast nyujtani. ha nem kap puncit dobbant. vagy nemigy van?
20:31-es vagyok.
Ha férfi lennék én is kefélnék össze-vissza, ha a lányok felajánlják magukat, vagy épp megtehetem.
Az, hogy melyik pasi kellene jobban sok mindentől függ. Azért mert megvolt neki a fél város, nem biztos, hogy egy érzéketlen tuskó, egyszerűen csak szórakozott, én is azt tenném...
Hát, mivel csak ennyi információt adtál meg, ez alapján feltételezem, hogy személyiségről, érzelmekről szó sincs, mivel annak ehhez semmi köze. Tehát a kérdésed kizárólag a szexre irányulhat.
Ebben az esetben azt választanám, akinek megvolt a fél város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!