Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon szeretem még? Mi van most?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szeretem még? Mi van most?

Figyelt kérdés

Helló!

18 éves fiú vagyok és van egy 15 éves barátnőm. Fél éve vagyunk együtt. Kapcsolatunk alatt végig éreztem, hogy nagyon jó mellette, hogy Ő az igazi.

Azonban, mostanában ezt már nem érzem, nem érzem ezt a lüktetést, nem üdít fel annyira, ha mellette vagyok.

Emellett persze jó érzés, ha látom, és nem tudnám elhagyni, de miért van ez?

Miért nem olyan minden, mint a kapcsolat elején?

2009. máj. 12. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
mennyi ideje vagytok együtt?
2009. máj. 12. 19:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Mint már írtam, fél éve.
2009. máj. 12. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
17%
oké bocsi xD
2009. máj. 12. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
nem lehet hogy egy fellángolás volt?
2009. máj. 12. 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Vagy nem feltétlen fellángolás volt, csak a kezdeti rózsaszín köd kezd elszállni. Ez természetes. Kicsit törődjetek jobban a saját életetekkel, aztán ha már tényleg hiányoztok egymásnak, a találkozás is annál nagyobb öröm lesz majd.
2009. máj. 12. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó, oké, hülyeség lesz amit msot írok. Fogj egy papírt, kezd el felsorolni magadnak, hogy miért szereted. Ha már 2 A4-es oldalt teleírtál kisbetűvel, akkor rájössz, hogy igen, ő kell és nincs értelme a kérdésednek. :-) és lehet megint a régiek lesznek az érzelmeid. :-D
2009. máj. 12. 20:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Én valamikor régebben olvastam a szerelem hormonális működéséről: létezik egy hormon (PEA vagy szerelemhormon), ami 18 hónapig dolgozik, miután az ember szerelmes lesz. Tudom, ti csak fél éve vagytok még együtt, de talán ez is lehet valami ilyesmi hormonális dolog. Szerintem ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy már nem szereted. Gondolj csak bele... Ha ezen hormonok leállásával megszűnne a szerelem, nem lennének másfél évnél hosszabb kapcsolatok... :P
2009. máj. 13. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!