Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lét vagy párkapcsolat? Melyik érdemesebb?
Az egyedülálló életmód. A szingli szótól a hajamat tépem. Kinek kell kapcsolat? Folyamatos veszekedések, hisztik, elszámoltatások, érzelmi és hagyományos zsarolások, anyagi megterhelés, folyamatos aggódás, hogy mikor kúr félre. És mivel úgyis véget fog érni előbb-utóbb a szenvedés.
Teljesen mindegy, mert van, aki az egyiket részesíti előnyben, van aki a másikat. Nincs olyan, hogy csak az egyik jó és a másik a rossz, mert nem vagyunk egyformák, így felesleges ezért lehülyézni a másikat.
én egyedülálló vagyok nem pedig szingli. a szingli szótól rosszul vagyok. a szex és new yorkos kiégett vénlányok jutnak eszembe akik életfelfogásban hozzám képest egy másik univerzum!
ha az a kérdés, hogy egyedülálló szeretnék-e lenni vagy pedig párkapcsolat? akkor egyértelműen párkapcsolat, persze a megfelelő partnerrel. mert ugye annak hiányában inkább leszek egyedül, ami meg is magyarázza az első mondatom.
sokat voltam egyedül.elég is volt. én a párkapcsolatra szavazok.
bár az én esetemben , 14 nap múlva már házasság lesz:)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!