Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van, mit tegyek? Nem tudok megnyugodni!
A barátomnak már régen megbocsájtottam egy megcsalást. Most ugyan úgy játszódik le minden mint 7hónappal ezelőtt!
Nem szólt semmit, furcsa volt egész este mint ma is.
Egyszer csak eltűnt a gépről, telefonja kikapcsolva ugyanúgy mint akkor.Na és lelépett bulizni!
Mintha újra ismétlődne, mert tök hasonlóan történt.
Nagyon izgulok, nem baj ha elmenne bulizni, csak a haverja kinyilvánította a barátnőmnek hogy csajok nélkül nem buli a buli, és úgyis elcsalja a barátomat, hogy engem hadd csaljon meg!Ugyanis utál engem, mert a barátom nem foglalkozik vele mióta velem van!
Ma van a névnapom, nem gondoltam hogy így ellesz cseszve, mikor régen történt akkor a húsvétom lett elrontva.Nem tudom, nála ez hagyomány? Elegem van, holnap én is elmegyek szerintem bulizni, mert ez már bírhatatlan.Miért nem őszinte hogy elmegy és kész? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!