Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nős férfi elhagyja értem a családját, de nekem ő nem kell! Mit tegyek?
A kérdésem az lenne, hogy ismered a feleségét? Találkoztál vele? Beszélgettetek?
Nem, ergo az összes következtetésed csak abból indul ki, szerinted ő milyen, hogy te milyen lennél hasonló helyzetben.. Ha a neje nem akarta volna, hogy a férje velem szexszeljen, akkor miért mondta nekem azt, hogy levettem a terhet a válláról? Ha szegénykém csak tűrte a gonosz szexéhes férj uralmát, akkor miért könnyebbült meg annyira, hogy ezt a szeretővel is megossza?
Azt hiszem, elég jól leírtam ezt a kérdés alá is - a feleségnek nem volt ellenére a dolog, s nem azért, mert nehogy otthagyja a drága férjecskéje (anyagi gondjai nem lennének, lényegesen többet keres Lacinál, ő tartja el).
belementem a kapcsolatba, nekem sem volt akkor párom
Ez a kulcs. Végül is a megállapodás arról szólt hogy szex és más semmi. Ha az egyik fél többet akar akkor már nem áll fen az eredeti megállapodás. Végül is ennyi. Ne csinálj lelkiismereti ügyet ebből. Mond meg az igazat hogy nem szereted és hogy csak pótlék volt(ahogy Te is neki),és neked ez már nem fér bele. Koccoltasd le.
Jó, hogy előbukkant ez a téma, mert egy tök hasonló szituba kerültem bele majdnem, szintén a feleség tudtával és támogatásával. És megvolt bennem a félsz, hogy valami hasonló vége lett volna...
Azt hiszem, jó, hogy nem mentem bele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!