Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nős férfi elhagyja értem a családját, de nekem ő nem kell! Mit tegyek?
Minden kapcsolatot megszakítasz vele, miután egy utolsó üzenetben közlöd hogy VÉGE: Nem magyarázkodsz, nem csinálsz segget a szádból, hanem közlöd, hogy ennyi volt és mindenhonnan letiltod a neten, és telefonszámot cserélsz.
Ha zaklatni kezd akkor meg irány a bíróság és távoltartási végzést kérsz. Ennyi.
Máskor ilyenbe ne menj bele.
ez aztán a sztori! az egészben az a legjobb, hogy az első pár sor után pont egy kifejezés jutott az eszembe: ge*ciputtyon!
ne ítélj, hogy ne ítéltess! ennek ellenére szerintem egy igazi "úrinő" vagy...
jobb esetben x év múlva lesz egy családod és egy kisfiad. és a férjed egy nálad szebb-fiatalabb nővel fog ba*szni!
szegénykém bűntudatod van...
Miért mentem bele?
Miért NE mentem volna bele? A szex jó volt, az ő kapcsolatuk pedig (tényleg eléggé meglepő módon) csak jobb lett azáltal, hogy Laci nem volt frusztrált amiatt, hogy nincs szex. Miért elítélendő, ha két felnőtt közös megegyezés alapján szexkapcsolatot tart fent? Itt tényleg ennyire prűdek az emberek, hogy azt hiszik, a szex rossz, gonosz, mocskos, kizárólag házasság után, sötétben, misszionárius pózban? Ne már..
Mivel a férfiak szeretik az ilyen kapcsolatba belemenő nőket ledegradálni, ezért nem zavar, hogy "ge*iputtony" voltam, mert lássuk be, ő pedig kolbász volt csak a húspiacon az én szemszögemből. Ez a szexkapcsolat semmivel sem különb a többinél azért, mert nős volt az illető, ha nem szeretett volna belém, akkor akár szingli is lehetett volna.
Nem akarom bíróságra citálni (végzés), s ennyi közös baráttal pedig nagyon nehéz lenne őt kerülni. Persze megmondtam neki, hogy vége részemről, ne keressen.. A mobilszolgáltatónál le is tiltattam a számát, így már nem ér el. De az attól még ott van, hogy tudja hol lakom/dolgozom/hol élnek a szüleim (velem egy városban, gyakran vitt el hozzájuk egy-egy találka után).. Szóval nem tudom a teljes baráti körömet és rokonságomat lecserélni.
De a legnagyobb problémám nem az, hogy akkor nekem min kell keresztülmennem, mert az a mellékes. Hogyan tudnám őt ráébreszteni arra, hogy ez csak egy fellángolás irántam? Mert annyira el volt hanyagolva, hogy az a testi törődés, amit tőlem kapott, többet jelentett neki, mint az egészséges lett volna. De biztos vagyok benne, ha most elválna, hónapokon belül rájönne, hogy ő valójában a valóban kedves és szerethető nejét szereti, s együtt akarja felnevelni a kisfiukat.
Szóval a lényeg az lenne, hogy valahogy vissza kéne terelnem a családjához, még ha most kicsit meg is bolondult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!