Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg se kérdezte, h rendben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg se kérdezte, h rendben hazaértem. Ennyit értem neki?

Figyelt kérdés

A kapcsolatom ezzel a férfival igen bonyolult. Ő kezdeményezett, aztán viszakozot, aztán mégis, aztán volt , h egy hónapig nem beszéltünk.

Nem rég találkoztunk, nála voltunk, ittunk is nem is keveset. Belekeveredtünk az ágyba, de nem tudtam vele lefeküdni, nagyon fát. Helyette kiböktem neki, h én megszerettem őt. Aztán csak kamillázott, azt mondta ő ezt nem tudja viszonozni. Beszélgettünk ég 2 órát kb

Aztán hazaindultam. Ő nem mondott semmit csak nézett én búcsúzóul megöleltem.

Haza fele 20-25 percet sétáltam egyedül este 10kor az utcán. Másnap nem keresett, h egyáltalán rendben hazaértem e, sőt semennyire nem keres.

Mit gondoltok? Én19/L ő 26/F

2011. nov. 25. 07:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs mit hozzáfűzni, te magad kifejtetted a választ is.
2011. nov. 25. 07:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
neharagudj de az elmondottakból arra a véleményre jutottam h nagyon töketlen egy pasi... akkor meg nem is érdemes miatta rágnod magad...
2011. nov. 25. 07:53
 3/7 Varsavianka ***** válasza:
Igen, ennyit értél neki. Bár erre rájöhettél volna abból, amit neked mondott. Ez van, ennyi voltál neki, egy férlesikerült kaland. Túllépsz rajta, és keresel egy normális pasit. Mit kell ezen ennyit izélni.
2011. nov. 25. 08:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Jaja nem érdekled sajnos....

Sajnálom:(

Többet ne keresd,kérlek ne alázd meg magad...

2011. nov. 25. 08:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel és lépj túl rajta.

Örülj, hogy nem tudott meghúzni, mert így nem lettél trófea.

Vannak sokkal jobb pasik is a világon, akik esetleg viszonozzák is az érzéseidet.

2011. nov. 25. 08:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem mondták, sajnos neki csak ennyit jelentettél :( de ne bánkódj, annál te sokkal értékesebb nő vagy, mint hogy ilyen töketlen pasi után fuss!
2011. nov. 25. 08:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Tavaly ugyan ebben szenvedtem,én akit soha nem lehetett könnyen kapni bele mentem a játlkba,ő kapcsolatot akart én nem,aztán 3. alkalommal mikor eljöttem tőle éreztem h gáz van.Hívogattam nem hagytam békén,és ezzel vissza élt,arra jó volt hogy meg dugjon.Szenvedtem 3 hónapot,nem rég össze futottunk és azt kérdezte miért haragszok rá?annyi volt a válaszom,hogy nekem nincs miről beszélni veled.
2011. nov. 25. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!