Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság miért nem udvarolnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért nem udvarolnak a fiúk?

Figyelt kérdés

Úgy veszem észre, hogy ha egy fiú és egy lány összejön, az abból áll, hogy megismerik egymást, beszélnek párszor facebook-on, msn-en stb., találkoznak az első randin, ahol elcsattan az első csók, és bumm, ők már járnak is.

Lehet, hogy maradi vagyok, de nekem hiányzik az udvarlás. Az az idő, ami alatt meggyőz a srác, hogy tetszek neki, hogy kellek neki. Amíg van lehetőség alaposabban megismerni.

Lehet, hogy tévedek, és csak nekem jutottak azok a srácok, akik egyből járni akarnak. Egyébként eddig egy komoly kapcsolatom volt, ő még udvarolt. :)

Ti hogy látjátok? :))

16/L

2011. nov. 24. 23:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Egyszerű a kérdésed,de a válasz is az...itt egy vicc ez mindent magába foglal (Utolsó mondat a lényeg!!)

Három nő a férjektől és barátoktól mentes pár napos, szilveszteri szabadságra megy. Utazásuk alatt észrevesznek egy “Öt emelet” nevű motelt, aminek a cégtáblája alatt a “kizárólag hölgyek részére” feliratú táblát látják. Mivel nincsenek velük férfiak, elhatározzák, hogy ott töltik az estét.

A recepción egy rendkívül vonzó férfi elmagyarázza a helyzetet: Ennek a motelnek öt emelete van, minden emeleten különböző szolgáltatást kaphatnak a szobában. A szolgáltatás jellege ki van írva a lépcsővel szemben, menjenek, és döntsék el, melyik emeleten kívánják az estét eltölteni.

A három grácia elindul felfelé. Az első emeleten ez van kiírva: “az itteni férfiaké rövid és vékony” – ezen persze nevetnek, és elindulnak tovább.

A második emeleti táblán ez áll: “az itteni férfiaké hosszú és vékony”- mivel nem pont erre vágynak, továbbmennek.

A harmadik emeleten ez olvasható: “az itteni férfiaké rövid és vastag”. – Természetesen továbbmennek.A negyedik emeleten ez van kiírva: “az itteni férfiaké hosszú és vastag”. – Rendkívül izgatottak lesznek, de hát van még egy emelet, így elhatározzák, megnézik, mit hagynának ki.

Az ötödik emeleti táblán ez áll: “Itt nincsenek férfiak. Ezt az emeletet csak azért építettük, hogy bebizonyítsuk:

A nőknek egyszerűen semmi sem elég.”

2011. nov. 25. 00:11
 12/18 anonim ***** válasza:

Régen a férfiak számára is egyértelmű jeleket adtak a nők.

Egy mosoly, egy biztató pillantás = komoly esély, tessék kihasználni.

Egy leesett zsebkendő = szabad a pálya, mire vársz még?

Te ugye szintén adsz egyértelmű jeleket?

Nem hinném. Ma már egyértelmű jel csak egy létezik: a lekapott melltartó.

Amúgy meg attól, hogy "jártok" - még lehet ismerkedni. A járás pont erről szól... az igaz, hogy ma már ebben benne van egymás testének a megismerése is - de lehet azt fokozatosan, nem kell mindenbe azonnal beleugrani.

2011. nov. 25. 00:22
 13/18 anonim ***** válasza:

A barátom udvarol nekem. Még mindig, pedig már "járunk". Tehát nála nem csak a "megszerzésig" tartott, ő ilyen.

Engem meglepett, mert eddig nem nagyon találkoztam ilyennel :) De jól csinálja :D

Néha, amikor sűrűbben bókol, akkor kis hamiskás mosollyal mondom neki, hogy "Na ne udvarolj!" Erre a menetrendszerű válasz az, hogy "Örökké fogok!"

Legjobb fej ember, akivel valaha találkoztam :)

2011. nov. 25. 01:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100-ból 90 lánynak nincs igénye az udvarlásra, egyenesen utálja! na már most a maradék 10 az olyan kicsi arány, hogy rájöttek a fiúk-férfiak hogy nem kifizetődő.
2011. nov. 25. 09:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Azért , mert a lányok-nők többsége manapság gyökér ^^
2011. nov. 25. 09:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy vagyok, ugyanezeket érzem és tapasztalom. Talán ezért van az, hogy több mint egy éve nincs kapcsolatom??

Szerintem aki komolyabban érdeklődik irántad, az majd kezdeményez és igenis érdeklődni fog, udvarolni, stb.

Többek között azért is ilyenek a mai srácok, mert nincs szükségük udvarlásra. Vagy elintézi helyettük a lány, vagy nem is kell elintézni, mert ha szimpatikusak egymásnak, 5 perc beszélgetés után már egymás szájába vannak. Nem hiszem egyébként, hogy ez hosszútávon párkapcsolatot eredményezne, de ők tudják.

Hidd el, vannak olyan srácok, akik udvarolnak... :) Csak ritkák sajnos :/

2011. nov. 25. 10:34
 17/18 A kérdező kommentje:

Örülök annak, hogy nem csak én gondolom így. Köszönöm mindenkinek a véleményt. :)

De szomorú, hogy így van, nekem hiányzik. :((

2011. nov. 25. 19:30
 18/18 anonim ***** válasza:

ez mért elvárás?

Már nem azért de mindig a férfinak kell kezdeményezni, megszerezni a nőt, ők miért nem küzdenek meg értünk?

Ti is elkényeztetitek, meglepitek a barátotokat rendszeresen, h így elvárjátok? már nem azért de a ha nagyon romantikus, leszek azzal nyálas papucs képet for kialakítani rólam aztán majd hoppon maradok, mert taszítani fogja a sok istenítés.....A női igényeknek sose lehet megfelelni.

2011. nov. 26. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!