Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság miért nem udvarolnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért nem udvarolnak a fiúk?

Figyelt kérdés

Úgy veszem észre, hogy ha egy fiú és egy lány összejön, az abból áll, hogy megismerik egymást, beszélnek párszor facebook-on, msn-en stb., találkoznak az első randin, ahol elcsattan az első csók, és bumm, ők már járnak is.

Lehet, hogy maradi vagyok, de nekem hiányzik az udvarlás. Az az idő, ami alatt meggyőz a srác, hogy tetszek neki, hogy kellek neki. Amíg van lehetőség alaposabban megismerni.

Lehet, hogy tévedek, és csak nekem jutottak azok a srácok, akik egyből járni akarnak. Egyébként eddig egy komoly kapcsolatom volt, ő még udvarolt. :)

Ti hogy látjátok? :))

16/L

2011. nov. 24. 23:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ez már nem "divat". a csajok többsége sem igényli, mert rögtön szétteszik a lábukat és hülyének néznek ha még maradiskodsz. hangsúlyozom nem minden lány ilyen, de túlnyomó részt, igen.
2011. nov. 24. 23:30
 2/18 anonim ***** válasza:
Feltették már ezt a kérdést párszor, keress vissza. De igaza van az elsőnek. A mai világban egyszerűen nincs értelme, mert egyből hülyének nézik az embert. Mire találsz egy olyan csajt, aki értékelné, addigra lesz pár kudarcélményed az udvarlással kapcsolatban, így hagyod az egészet a francba. Persze a facebookon keresztüli kapcsolat sem túl szerencsés.
2011. nov. 24. 23:33
 3/18 anonim ***** válasza:

bocsánat, de én azt érzékelem, hogy ezt ti nem várjátok el. én úgy látom nagyon kevés az olyan aki szereti ha udvarolnak neki. utolsó kommentem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2011. nov. 24. 23:35
 4/18 anonim ***** válasza:
udvarolhatok, kedveskedhetek a lányoknak, ha a szebbek nem vevők rá, a nekem nem tetszőknél meg minek próbálkozzak, ha nem vonzódom hozzájuk testileg
2011. nov. 24. 23:44
 5/18 anonim ***** válasza:

Szerintem sok srác odébb áll,ha egyből nem kapják meg a lányt..vagy csapják össze-vissza a szelet mindenkinek.

Amúgy ja,idegesítő,hogy egyből smárolás,járás,amikor alig tudunk valamit egymásról.

És nem vagy maradi. :)

Én is szeretnék olyan fiút,aki nem egyből járni akar stb.. szép álmok egyenlőre. :D

16/L

2011. nov. 24. 23:45
 6/18 anonim ***** válasza:

a f@szbukon csak olyan lányok vannak, akik több f@szt fogtak mint kilincset vagy bűnronda lányok, akik senkinek sem kellenek

udvarolni minek is??!

ugyan már, én világéletemben jó fiú voltam és mit kaptam ezért cserébe

22 évesen

1. nem csókolóztam még sosem

2. nem volt még barátnőm

3. nem szexeltem

4.utálnak a lányok

5. szenvedek a barátnő hiányától

6. kib@szhott szar az életem

7. már nem is vagyotk többet jó fiú

8. teljesen megutáltma a női nemet

9. prostizni fogok járn

10. szexre úgy ki vagyok éhezve, hogy néha legszívesebben megerőszakolnék valakit a buszon a szebb lányok közül, főleg, mikor ott van mellettem vagy a tökömhöz dörgölőzik

2011. nov. 24. 23:48
 7/18 anonim ***** válasza:

utolsó ez kemény ..de mással is van így,hidd el.:\

Maradj jófiú,majd eljön a te időd is.Sovány vigasz,de majd jobb lesz.

2011. nov. 24. 23:50
 8/18 anonim ***** válasza:
Amúgy,miért utálnak a lányok ? ez nem teljesen világos számomra így.
2011. nov. 24. 23:51
 9/18 anonim ***** válasza:

A nők mindig azokra buknak, aki "le se szarja" őket. Legalábbis ezt kell elhitetni velük(még akkor is, ha a fél karodat is odaadnád egy mosolyáért). Valamiért(számomra rejtélyes okokból) ez jön be nekik. Nekem azóta vannak sikereim náluk, amióta így csinálom.

23/F

2011. nov. 25. 00:03
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Udvarolnánk mi éppen, de a nagy többség -még egyszer hangsúlyozom, csak a nagy többség és nem mindenki, még mielőtt bárki is általánosítással vádolna- erre már nem igazán vevő a mai világban...
2011. nov. 25. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!