Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért nem udvarolnak a fiúk?
Úgy veszem észre, hogy ha egy fiú és egy lány összejön, az abból áll, hogy megismerik egymást, beszélnek párszor facebook-on, msn-en stb., találkoznak az első randin, ahol elcsattan az első csók, és bumm, ők már járnak is.
Lehet, hogy maradi vagyok, de nekem hiányzik az udvarlás. Az az idő, ami alatt meggyőz a srác, hogy tetszek neki, hogy kellek neki. Amíg van lehetőség alaposabban megismerni.
Lehet, hogy tévedek, és csak nekem jutottak azok a srácok, akik egyből járni akarnak. Egyébként eddig egy komoly kapcsolatom volt, ő még udvarolt. :)
Ti hogy látjátok? :))
16/L
bocsánat, de én azt érzékelem, hogy ezt ti nem várjátok el. én úgy látom nagyon kevés az olyan aki szereti ha udvarolnak neki. utolsó kommentem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Szerintem sok srác odébb áll,ha egyből nem kapják meg a lányt..vagy csapják össze-vissza a szelet mindenkinek.
Amúgy ja,idegesítő,hogy egyből smárolás,járás,amikor alig tudunk valamit egymásról.
És nem vagy maradi. :)
Én is szeretnék olyan fiút,aki nem egyből járni akar stb.. szép álmok egyenlőre. :D
16/L
a f@szbukon csak olyan lányok vannak, akik több f@szt fogtak mint kilincset vagy bűnronda lányok, akik senkinek sem kellenek
udvarolni minek is??!
ugyan már, én világéletemben jó fiú voltam és mit kaptam ezért cserébe
22 évesen
1. nem csókolóztam még sosem
2. nem volt még barátnőm
3. nem szexeltem
4.utálnak a lányok
5. szenvedek a barátnő hiányától
6. kib@szhott szar az életem
7. már nem is vagyotk többet jó fiú
8. teljesen megutáltma a női nemet
9. prostizni fogok járn
10. szexre úgy ki vagyok éhezve, hogy néha legszívesebben megerőszakolnék valakit a buszon a szebb lányok közül, főleg, mikor ott van mellettem vagy a tökömhöz dörgölőzik
utolsó ez kemény ..de mással is van így,hidd el.:\
Maradj jófiú,majd eljön a te időd is.Sovány vigasz,de majd jobb lesz.
A nők mindig azokra buknak, aki "le se szarja" őket. Legalábbis ezt kell elhitetni velük(még akkor is, ha a fél karodat is odaadnád egy mosolyáért). Valamiért(számomra rejtélyes okokból) ez jön be nekik. Nekem azóta vannak sikereim náluk, amióta így csinálom.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!