Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek a mai cicafiúk miért úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a mai cicafiúk miért úgy születnek meg, hogy egy csepp szőr sincs a testükön, kicsi pisze orruk van, kicsi nőises fejük és még a füleik is olyan aprók mint egy nőnek?

Figyelt kérdés
Ezek így el vannak korcsosodva. Végigmegyek az úton és mind ezeket a 40 kilós nőies arcú, kis fülű kis orrú pasikat látom százával szaladgálni, és többségének csaja is van. Régen meg a 80-as években soha egyetlen filmben is csak ritkán láttam ilyeneket, orr férfias arcuk volt, férfias testszőrzet, nagy erős álluk, férfias orruk, hegyes fülük, izmos felsőtest, nem riadnak vissza egy favágástól stb, jó sármjuk van. Ma mintha ezek a pasik kihaltak volna. Pedig sztem ezeket lehetne a nagy betűs férfiak kihaltak volna és úgy tűnik nekem, hogy kis fiús-lányos bőrbe bújt emós fiúcskák futkároznak, akiket egy lenge szél is elfúj, olyan véknyak. Mégis ezeknek van csajuk. Csak én nem értem ezt és ez a természetes, vagy baj van ténylegesen is a lányok ítélőképességével, a média lezombisította őket? Korrekt válaszokat kérek.
2011. nov. 24. 23:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Az első kép amit linkeltél, egyáltalán nem jön be,nem szeretem a szakállas, túl szőrös pasikat. A második bejön, mert szép arca van, és szerintem messze van az általad emlegetett 40 kilós cicafiúktól. Ez pl. már tényleg brutál vékony: [link] Ez meg egy normális férfi, kigyúrt, nincs nőies arca, de nem is egy csubakka, mint amit te linketél: [link]
2011. nov. 26. 14:56
 22/26 anonim ***** válasza:
Ja és 15l
2011. nov. 26. 14:56
 23/26 cynic ***** válasza:

brad pitt... :D

a normális nő meg megan foxnál kezdődik... :D

2011. nov. 26. 14:59
 24/26 A kérdező kommentje:
Na jó egy 15 éves lány szájából nem is vártam mást, hogy azok a pasik jönnek be mint a 2. képen látható meg az ilyen Dzsásztin Bíbör félék. Ti még buták vagytok és azt hisz.itek ezek a nagybetűs férfiak. Holott ezt csak a média dumálta a fejetekbe
2011. nov. 26. 15:37
 25/26 A kérdező kommentje:
Na igen Brad Pitt. A lányoknak ott kezdődik a pasi. Közben meg évről évre kevesebb férfi talál magának párt, évről évre kevesebb gyerek is születik ez által, meg ugye az anyagiak miatt is, mert a pasi ha nem keres annyit mind Brad Pitt akkor az már nem is pasi. Na ne is csodálkozzunk ha sok férfi itt lógatja az orrát, ha már egy 15 éves lány is B. Pittet állít fel példának, hogy ott kezdődik a férfi. Most már nagy a baj!!
2011. nov. 26. 15:41
 26/26 anonim ***** válasza:

A 15 éves lány vagyok. Csak azért Brad Pitt-et linkeltem, mert hirtelen ő jutott eszembe. És ha levonjuk, hogy világsztár, akkor csak a külsőt nézve annyira azért nem jó pasi. Tök átlagos arca van. Meg igazából a szakáll és egyéb bozontos testszőrzet hiánya miatt is választottam őt. Annyit meg minden pasi meg tud tenni, hogy borotválkozik, ha már a nőktől elvárják. Dzsásztinbíbört rühellem, tévét nem nézek. Igazából az ilyen pasik jönnek be, csak azért nem őket linkeltem először, mert gondolom a legtöbb csajnak ők nem jönnek be: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. nov. 26. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!