Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a mai cicafiúk miért úgy születnek meg, hogy egy
csepp szőr sincs a testükön, kicsi pisze orruk van, kicsi
nőises fejük és még a füleik is olyan aprók mint egy
nőnek?
Figyelt kérdés
Ezek így el vannak korcsosodva. Végigmegyek az úton és mind ezeket a 40 kilós nőies arcú, kis fülű kis orrú pasikat látom százával szaladgálni, és többségének csaja is van. Régen meg a 80-as években soha egyetlen filmben is csak ritkán láttam ilyeneket, orr férfias arcuk volt, férfias testszőrzet, nagy erős álluk, férfias orruk, hegyes fülük, izmos felsőtest, nem riadnak vissza egy favágástól stb, jó sármjuk van. Ma mintha ezek a pasik kihaltak volna. Pedig sztem ezeket lehetne a nagy betűs férfiak kihaltak volna és úgy tűnik nekem, hogy kis fiús-lányos bőrbe bújt emós fiúcskák futkároznak, akiket egy lenge szél is elfúj, olyan véknyak. Mégis ezeknek van csajuk. Csak én nem értem ezt és ez a természetes, vagy baj van ténylegesen is a lányok ítélőképességével, a média lezombisította őket? Korrekt válaszokat kérek.
Csak hogy megnyugodj, nekem nem jönnek be a cicafiúk. 23 éves lány vagyok. :)
2011. nov. 24. 23:58
13/26 anonim válasza:
Első undorító, második se tetszik, az meg túl kisfiús. Valahol 2 közt..
2011. nov. 25. 00:06
14/26 A kérdező kommentje:
Na jönnek itt az igények gesztenyében tálalva. A kettő között legyen és kegyetlenül jól nézzen ki. Nem nézel te egy kicsit túl sok vámpírnaplós cicafiúkat, meg romantikus filmeket, hogy ilyen magas igényeket támassz egy férfivel szemben? Ezért nincs a pasik 80%-ának csaja,mert ilyen magas szinteket támasztotok már a külső tekintetében is egy férfivel szemben.
2011. nov. 25. 00:11
15/26 anonim válasza:
Kettő között legyen és legalább annyira jól nézzen ki, hogy el tudjam fogadni, az a minimum, hogy ne taszítson... Nem kell kegyetlenül jól kinéznie.
2011. nov. 25. 00:25
16/26 anonim válasza:
Kedves kérdező, először is az ember nem tehet sem arról, hogy milyen arca van, sem arról, hogy milyen az alap testfelépítése. Innentől fogva nem értem, hogy milyen jogon szapulod a vékony férfiakat, az, hogy te kigyúrt izomagy vagy, az a te egyéni szoc. problémád. Megjegyzem én vékony kölyökképű srácként pedig pont azt vettem észre, hogy a nők a magadfajtára buknak, akiknek az érzelmi és intellektuális szintje valahol megrekedt a gorilla szinten. De egyébként ha tudományos magyarázatot is akarsz parancsolj, a fogamzásgátló tabletták női nemi hormonokat tartalmaznak, melyek egy részét a nők kipisilik, ez bekerül a vízhálózatba, ahonnan nem lehet őket kiszűrni, magyarul megisszuk a hormonokat, ez pedig hatással van a férfiak nemi érésére.
Ja továbbá attól, hogy valaki vékony még nem biztos, hogy egyből metroszexuális, éppen úgy ahogy nem minden kigyúrt férfi agyatlan bunkó.
2011. nov. 25. 00:37
17/26 anonim válasza:
Ismét elmondom már nem tudom hanyadjára hogy rosszul párosítjátok az életet. Nem a gazdag-szegény, kicsi-magas, emós-kigyúrt stb. számít hanem a nyertes-vesztes. Ha nyertes vagy indulhatsz akármilyen hátrányból nem számít mert nem másokkal hanem magaddal vagy elfoglalva. Esetleg még odáig is eljuthatsz hogy "kigyúrt" létedre nem azokkal foglalkozol akiknek "vékony" kell. De nem vékony kell nekik hanem egy nyertes szóval tökmind1 :D
2011. nov. 25. 07:17
18/26 anonim válasza:
14 évesen már (igaz koromhoz képest már érett vagyok) alapból 65 Kiló vagyok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!