Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legelvetemültebb dolog amit megtennel a szerelmedert?
Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 23:53
2/15 anonim válasza:
Megfürdök ...
:Đ
Amúgy komolyan,nem tudom. Szerintem az igaz szerelemért nem kell valami nagyon elvetemült dolgot megtenni..
De ki tudja,én még nem voltam szerelmes. :\
6/15 anonim válasza:
Nincsenek nagy igényei,igazából csak arra kell vigyáznom,nehogy kiszúrjam valamivel.
7/15 anonim válasza:
elszámolnék végtelenig, kétszer is! talán még vissza is...
8/15 malacka007 válasza:
+dugnám a hugát! de csak akkor ha van személyi igazolványa már.
9/15 anonim válasza:
Jót nevettem a válaszokon XD
Nade a kérdésre is válaszolva: ha igazi szerelem, ő a NAGYON NAGY Ő, így csupa nagybetűvel, és mondjuk valami elmebeteg, vagy bűnöző elrabolná, és csak úgy menthetném meg az életét, ha lelövöm a tagot, megtenném.
10/15 anonim válasza:
Meghalnék érte, de ártatlant soha nem ölnék meg miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!