Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt ez? Mit tegyek nagyon magam alatt vagyok
Figyelt kérdés
Hosszú,de nagyon fontos kérlek segítsetek!
Van egy lány akivel több mint fél éve vége a kapcsolatunknak(ő szakított velem,meg csinált rengeteg szemét dolgot),de ami igaz volt hogy hihetetlenül szerettük egymást..én teljes mértékben vele akartam leélni az életemet.mert volt jópár párkapcsolatom,de ilyet mint iránta ennyire soha nem éreztem,más érzés volt sokkal többinél.amikor szakított szó szerint majdnem belehaltam,és elzüllöttem,lassan talpra álltam,most itt vagyok,de ha visszagondolok akaratlanul is hányinger kerülget és szétszakad a szívem pedig amit tett azért utálom,és nem akarnék vele összejönni..mert szakítás után még szemét módon cinikusan rám írogatott h féltékennyé tegyen meg hasonlók mert tudta h nem felejtem el egykönnyen.ráadásul ő szűz volt,én nem,de vele szeretkeztem(szerelemből) elöször .csodálatos volt..rajongott értem,talán életem legjobb korszaka volt..cssk hát fiatalabb volt és sokat veszekedtünk,és egyik pillanatrol a másikra elhagyott.és küzdöttem még érte (ezek után még én)de hiába.és tegnap volt egy álmom,hogy újra össze jöttünk és annyira boldog voltam hogy örömömben sírtam(álmomban)aztán felébredtem...többé nem jönnék vele össze mert amit ő tett velem az megbocsájthatatlan.ez miért volt ez az álom?már úgy érzem nem szeretem,van más akit szeretek és szép lassan alakul is a kapcsolat.jah és ráadásul azóta nem megy a szex..egyszerűen más lánnyal nem megy:S mire oda kerülök pont akkor lelankad..rettentően szar és nem tudom mit csináljak
22/f
2011. nov. 23. 19:47
1/10 anonim válasza:
Vihar van a szívedben, nem tudod mi van veled. Valami belülről talán még visszahúz ahhoz a lányhoz. Lehet, hogy neked tényleg ő lett a nagy Ő és most, mivel már mentálisan teljesen meggyőzted magad, hogy neked ő már nem kell és utálod, ez a fura érzés környékez.
2011. nov. 23. 19:52
2/10 anonim válasza:
Hát amíg le nem zárod teljesen az előző kapcsolatodat, addig nem fog a helyzet változni. Meg kell gyászolni és el kell engedni!
2011. nov. 23. 19:52
3/10 A kérdező kommentje:
próbálom..ha rágondolok el hessegetem a gondolatot..sokkal jobb mint kb fél éve ha véletlen eszembe jutott most már közömbös számomra,de érdekes módon pár hónapig tök jól el vagyok max néha véletlen rá gondolok,gyorsan el hessegetem és arra gondolok h szemét volt ennyit ér,és már el is ment a gondolat,de van hogy időnként durván akaratlanul előjön mintha ugyan ott tartanék mint fél éve..és pár napig gyötör ,aztán újra semmi.miért?mit tehetnék még?
2011. nov. 23. 20:00
4/10 anonim válasza:
Az is mutatja, hogy nem zártad le, mert haragszol még mindig rá, hogy elhagyott, hogy kikészültél.
Ideje megbocsájtani, meggyászolni (akár sírni), elengedni és tovább menni.
2011. nov. 23. 20:12
5/10 anonim válasza:
Elég nőies lelked van , a nők szoktak így hisztiszni, nem érdemes értük lelkizni, mind ribanc.
2011. nov. 23. 20:22
6/10 anonim válasza:
A problémádra a kulcs a történtek megértése, és a legfontosabb a megbocsájtás. Itt nem azt értem, hogy teperj utána és semmisnek tekintsd mind azt amit veled tett, csak azt, hogy tiszta szívből bocsájts meg neki, és nézd meg, hogy mivel lettél több a kapcsolatotok alatt. Sokan nem hiszik el, de szinte minden értünk van: a jó és rossz dolgok egyaránt (ezek mindig szubjektív élményeken és világképen alakul) Épp lehet, hogy nem ettől a "megpróbáltatástól" leszel erősebb, és mikor eljön az igazi, akkor tényleg tud, hogy mit csinálj másképp- természetesen ha tanultál az előzőekből. Neked a lelked és a tudat alattid nem bírja feldolgozni ezt, úgy hogy amíg nem látod be, hogy amíg magadat emészted és őt szidod az csak neked rossz...Ezt tapasztalatból mondom: "Ami nem öl meg, az megerősít" :)Ui.: A megbocsájtás elég önmagadban lerendezi, nem kell neki szemtől -szembe elmondani :D
2011. nov. 23. 20:32
7/10 anonim válasza:
20:22 Attól, hogy valaki kitudja mutatni az érzelmeit és így tud szeretni az csak arra utal, hogy nem egy érzéketlen fadarab és talán érdekli a partnere érzelmei...:D Az meg hogy padlón van szerintem érthető...Ez csak fejlett EQ-ra utal :P
2011. nov. 23. 20:39
8/10 anonim válasza:
nem nőies lelke van, csak simán van lelke -.-'
2011. nov. 23. 20:39
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
nem nőies a lelkem,csak bele tartozom azon kevés férfiak közé,akiknek nem csak arra kell egy nő hogy meg kúrjam azt' otthagyjam,hanem meg találjam a társamat az életben,akivel egész lehetek..csak nem egyszerű,eddig nem sokkal találkoztam:/
2011. nov. 24. 15:28
10/10 anonim válasza:
Az a nő akibe te még mindig szerelmes vagy, NEM LÉTEZIK!Sajnos azt kell, hogy mondjam nem is létezett! Próbáld meg más dologgal lekötni magad.(Például munka) Ez a nő(?) szerepet játszik, az a fajta kxxxa aki tökéletes színész. (Es itt a szó valódi értelmére gondolok, mert csak élősködni, biztonságot keresni akar,majd fűvel fával megbxxxtni magát, ezáltal bizonyítva saját magának, hogy ő milyen jó nő)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!