Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődtem meg?
Többször van a barátomnak gyerekes megnyilvánulása, de a mai az elég bántó is volt egyben.
Telón beszéltünk és szóba jöttek a haverok,ő se jár el sehova,(csak nagy ritkán) és én se. Mondtam neki, h sztem nem gáz, ha nincsenek nagyon haverjai, nekem is csak 2 bnőm van. Erre az volt a válasza, h "nekem több haverom van mint neked". Ez mi? Óvodába vagyunk? Ráadásul havonta előfordul, vmi hasonló beszólása és már elegem van ebből.
Mit tegyek? Ne vegyem fel neki a telót, vagy mondjam neki, h ez bánt, habár már elmondtam párszor és sztem nem fogja fel, szal ez a beszéljétek meg dolog nem működne.
22L ő 21f
Most nem szorosan a kérdésedre válaszolnék.
Nem tudom mennyire vagy szerelmes, szerintem még kezdeti kapcsolatnál vagytok.
Én is egy éve ugyanilyen kapcsolatba kezdtem el, ugyanebben a felállásban (ugyanennyi évesek voltunk, én az idősebb).
Hát én mondom, nagyon szép volt ez az egy év és valamilyen szinten meg is érte, olyan dolgokat kaptam ettől a fiatalabb fiútól, amiket még soha mástól és meggyőződésem hogy nem is fogom már senkitől. De szerintem túl hamar találkoztunk, ha 3-4-5 év múlva tettük volna, életreszóló kapcsolat is lehetett volna belőle, amelyet először mindketten szerettünk volna. Aztán benne eltört valami és most itt állok egyedül és nem tudom mi legyen. Nem terveztem már párt keresni, úgy érzem megtaláltam a másik felem. Szeretnék a barátja lenni, a közelében maradni, valahol vigyázni rá, de egyenlőre ez sem megy. Azt sem tudom benne most mi zajlik, egyszerűen nem beszél az érzéseiről. Én sem akarom őt ezzel szekálni. Nehéz elfogadni, de nem tehetek mást...
Nagyon rossz most és ezt az érzést az ellenségemnek sem kívánom!
23L
Nem vall túl nagy toleranciára, ha ilyen apróságon nem tudsz szó nélkül túllépni. Nem hiszem, hogy ő ezt bántásból, vagy versengésből írja, hanem egyszerűen csak fiatal nagyon. Egy 21 éves srác még szinte gyerek. Tudom, mert nekem is van 22 éves srác barátom, aki néha az idegeimre megy a gyerekes beszólásaival, amikről ő azt gondolja, hogy vicces, vagy odaillő. Elhiszem, hogy nagy mennyiségben ez mennyire idegesítő lehet, de ő ilyen jelenleg. Lehet ezt kinövi, de addig is neked kell toleránsabbnak lenni. Ha nem megy, akkor a veszekedéseknek viszont nem sok értelmét látom.
Amúgy azt tudom javasolni, hogy amikor legközelebb ilyen beszólása van, akkor rögtön mondd meg neki, hogy ez nem volt szép. Durcázásnak nem hiszem hogy sok foganatja lenne számára, csak annak könyvelné el, hogy hisztizel, amiből csak nagyobb vita kerekedne.
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!