Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Elengedjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Elengedjem vagy ne?

Figyelt kérdés

Barátnöm , barátnöje el akarja hivni bulizni , de direkt kihangsulyozta hogy én nélkülem menjen, és nem tudom mit csináljak, szivem szerint elengedném , de az a csaj sok rosszba vitte bele már, nem birom rábizni , és én meg halálra izgulnám magam, mit tegyek?

fiu/24

2009. máj. 11. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
a kérdés hogy mennyire bízol benne. ha teljes mértékben engedd el, és akkor nem lessz semmi baj, ő is látni fogja hogy bízol benne, és nem lehetnek későbbi viták belőle, engedékenyebb lesz ős is. ha nem bízol benne, akkor finom célzásokat tegyél neki h nem szeretnéd hogy elmenjen, és ha kiderül h a bulin mégis belekeveredett valamibe...de döntésed h hogyan tovább
2009. máj. 11. 23:01
 2/7 A kérdező kommentje:
bizalom, ezzel nincs bajom , nem félek hogy megcsalna, itt inkább piálásra gondolok, hogy hátha tulisszák magukat, régebben mikor még nem vultunk együtt többször volt erre példa.....
2009. máj. 11. 23:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A lányoknak szükségük van csajbulikra, mint ahogy a fiúknak is pasibulira. Nem kell parázni. Ha meg isznak, akkor váljék egészségükre. Szép dolog, hogy félted a túlpiálástól, de biztos elég nagy lány, hogy el tudja dönteni, miből mennyit akar. Ha meg baj van (pl. tényleg támogatni kell), akkor biztosan téged fog hívni.
2009. máj. 11. 23:46
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

Erre van egy remek pl-m... A volt nőm, 2 éve voltunk együtt, mikor "elkéredzkedett", illetve a bnője kérte el egy buliba, fűt-fát esküdöztek, hogy nem fog rossz történni... Engedtem a szívemnek, elment, de még aznap 23:30 körül felhívtam, hogy nekem nagyon rossz előérzetem van, amióta elment... Másnap bőgött a telefonba, hogy hát ő nem akarta, miegymás ökörség, de kevert egy sráccal... Akkor azt mondta, kb. 5 másodperc lehetett, mert eszébe jutottam, utólag kiderült, hogy egész éjjel együtt voltak, csak annyi, hogy szex nem volt... Vigyázz, a nők sem mindig olyan hűségesek, mint amilyennek vallják magukat! 2-3 feles, és már nem csak te leszel az egyetlen férfi az életében... Higgy nekem, nem a levegőből kaptam az előző szövegem...

A helyedben én tiltanám, de a Te bizalmadon áll a dolog

-Reaper-23/F

2009. máj. 12. 00:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

egy felnőtt önálló tőled független ember (ha esetleg nem is felnőtt, tőled akkor is független, max a szüleitől nem), szóval ha el akar meni, akkor nem tehetsz mást mit hogy "elengeded"...ahogy te fogalmaztál. már bocs, de milyen kérdés ez? Oo mégis mit tudnál tenni? erőszakkal visszatartod ha el akar menni? vagy megtiltod neki? aztán mégis milyen jogon? azt képzeled, hogy ő a tulajdonod amivel 'rendelkezhetsz' vagy mégis miaf@sz? O_o eszem megáll mik eszébe nem jutnak egyeseknek.

azt nyugodtan megmondhatod neki, hogy te nem szeretnéd ha elmenne a buliba (ha tényleg nem szeretnéd), esetleg meg is próbálhatnád neki elmagyarázni miért nem szeretnéd, aztán szíve joga dönteni. ennyi.

2009. máj. 12. 04:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért az kicsit durva volt, hogy a nők egy-két feles után már nem hűségesek. Kérem, ne általánosítsunk, mert akkor ez már most dől, ugyanis én nem szoktam egy-két (-akárhány) feles után hűtlenkedni!

A kérdésre válaszolva meg kell benne bíznod.

2009. máj. 12. 08:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát max annyit tehetek hogy megmondom neki ha nem akar nekem egy éjszakát amikor halálra izgulom magam akor lehetöleg ne menjen.....amugy nem lenne baj ment már egyedül, csak ezzel a "barátnövel" van a bajom...ugyanis róla tudni kell hogy mindenbe bennevan még akkoris hqa van pasija.....tudod mien az, "igyál még nah léccives csajbuli van igyál már nincs itt a pasid" ilyen effektusoktol parázok, bár biztos öis tud nemet mondani , de tudjátok mien ez...2es válaszadó, ezis bennevan amit te irtál...bár az nem annyira de bennevan....3as válaszoló, semmien jogon nem tiltom meg neki, ha annyira akar menni menjen, csak én nem szeretném, de innent9öl kezdve meg rajta áll a dolog....hogy megy vagy nem! ÉN elmondtam neki hogy nem szeretném és aztis hogy miért nem.....pasis buli csajos buli.....ezis érthetö, de csajos buli az ne olyan csajjal legyen aki bárkinek megfekszik és aki már vezette rosszba a barátnömet....nah de mind1 ha menni akarnak mennek, ha nem akkor nem....én nem fogom foggal körömmel megakadályozni :)
2009. máj. 12. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!