Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok a rocker csajokról?
A rockerek igénytelenek.
ma 20:18
Inkább hallgass!
Utálom az olyan "rockereket", akik egy cseppnyi toleranciával nem rendelkeznek a másik iránt. Ergo leszaroznak mindent, ami nem "trúrock", és ez általában kimerül náluk a Roadnál, a Tankcsapdánál, meg a Depressziónál. Ha meg valaki leszarozza az " ő zenéjüket", akkor áll a bál.
Na, ebből kéne kinőni kicsicsillag
Üdv, egy rocker.
lehet, h mondhatjuk, h rocker vagyok. szerelmem: acélbetétes bakancs. szalagavató után levágatom a hajam, és a fél fejemen fel lesz nyírva. feketére festem jelenleg, és voltak már benne lila, zöld, rózsaszín csíkok. az ismerőseim szerint csak feketét hordok (nem is igaz), és oda vagyok a rock/metál zenéért. ez az egyik oldal.
a másik: mindenféle zenére nyitott vagyok a mulatóson kívül :P művelt vagyok, komoly terveim vannak, elhivatott vagyok. bárkinek önzetlenül segítek, szeretek kedves lenni, mindenkit elfogadok olyannak amilyen, állandóan vigyorgok. igénytelen lennék? naponta kétszer fürdök, odafigyelek, hogy mindig ápolt legyek, a ruháim tiszták legyenek, stb. totál normális vagyok ez alapján szerintem. az egy más dolog, h 15-20 évet simán odaadnék az életemből, csak hogy lehessen piercingem (karika a számban két oldalt), meg tetkóm. lány vagyok, de bírom az ilyen csajokat! respect! és jó zenét is hallgatnak! :D 18/L
nem hiszem, hogy félreértjük, inkább csak több tapasztalatunk van rokker és nemrokker lányokkal.
tudod itt alapból az a gáz, hogy azzal, hogy rokkernek nevezed magad, lényegében azt mondod, hogy "amit hallgatok az határoz meg legjobban" nem azt mondod, hogy "5.B-s vagyok", vagy, hogy barátkozós típus vagy, hanem rokker típus. és ez nagyon nagyon szűk látásmód. szegény az olyan ember aki megadja magát egy stílusnak és nem tárulkozik ki. érdekes nem azt mondod, hogy olyan Merlés vagy, esetleg Jókais. Talán "jókedvű", "kedves" mondjuk "vagány"? ezek mind sokkal leíróbbak és teljesebb képet festenek, mint az, hogy rokker vagy.
ad 2: a rock lázad valami ellen. nem akarok trúrock buzáskodni, de a te zenéd mi ellen lázad? lefogadom, hogy a régeiknek a felét nem érted, mai rockban meg nem igazán található jó.
depresszió meg tankcsapda, hagyjuk már. a road OK.
De én azt mondom hogy kedves
, vicces és barátságos vagyok.. és kissé rosszul fogalmaztam meg a dolog.. elnézést kérdek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!