Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit gondoltok a rocker csajokról?

Figyelt kérdés
én is rocker csaj vagyok! De az nem azt jelenti hogy vastag fekete kihúzott szemmel járok meg bőrcsizmában. Olyan vad csaj vagyok! Nem vagyok plázapi*a :D .. és kiállok magamért és a barátaimért ha kell. Csak kíváncsi volnék a véleményetekre hogy titeket mennyire zavarna ha a csaj kicsit vadabb , és vadabb zenét hallgat :)
2011. nov. 22. 18:34
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

18:37-es vagyok:

Road! :) 18/L

2011. nov. 22. 18:49
 12/34 A kérdező kommentje:
Road, Rammstein !! :)Ezeket minnd imádom.. Mostmár látom van pár ember aki ugyan azt a zenei stílust kedveli minnt én :)
2011. nov. 22. 18:52
 13/34 Fke ***** válasza:

én gáznak tartom ezt. leszarom mit hallgat a csajom, meg hogy rokker vagy plázás vagy goth vagy fäszomkínja. mindegyik ugyanaz a hozzállás, hogy "mi rokkerek* vagyunk, ők meg a plázások* és ők ilyenek/olyanok, mi meg sokkal jobbak vagyunk (a *-ot bármely csoportra fel lehet cserélni)"

szerintem kürva gáz.

2011. nov. 22. 19:07
 14/34 anonim ***** válasza:
Szerintem is gáz. Lázadsz vmi ellen. Közbe meg nem lehet minenkit egy kalap alá venni! Miért baj az ha vki szeret divatosan öltözködni, oké, megértem ha felszines és buta a csaj, de nem minden csinos divatos csaj plázacica. Nem inkább magaddal nem vagy kibékülve? Miért kell neked vadabbnak lenni? Ez vmi védekezés? Érzékeny vagy, azért bujsz ilyen keményebb dolgok mögé? Egyáltalán miért tetszik neked az ha valaki vadabb, vagy nagypofájú? Számomra az inkább érzéketlen meg bunkó is! Ha valami nem tetszik azt meg lehet mondani kulturált formában is. Nem kell ahoz rockernek lenni h kifejezd a véleményedet határozottan! Szerintem boldogabb életed lenne, ha látnád a jót is az emberek közt, és elfogadnád őket olyannak amilyennek. Nem az embereket kell leírni, megbélyegezni, hanem a viselkedését elutasítani.
2011. nov. 22. 19:14
 15/34 A kérdező kommentje:

Szerintem itt teljesen félreértettétek a dolgokat! Ne gondoljatok úgy rám minnt egy utolsó bunkó parasztra :D

Csak nem szeretem a nyálas embereket.. és nem vagyok vad, csak kimondom a véleményem! és nem ordibálva , vagy talán lázada hanem normálisan..

2011. nov. 22. 19:16
 16/34 anonim ***** válasza:

Imádom őket. De csak akkor ha nem putri rockerek. Biztosan tudod mire gondolok. Mikor a fél fején nincs haj, ami van az is rózsaszín-lila, combig érő acélbetétes bakancs, leszakadt kabát, stb...

Ha nem vagy ilyen, csak pusztán rockot hallgatsz azt én speciel imádnám :D

Nálam mindennapi lejátszási listában ottvan a rammstein, nightwish (épp az megy most is :D), in flames néha tankcsapda meg kárpátia.

Bár én emellett szeretem a technot meg a dance-t is.

Scooter, basshunter, groove coverage, stb...

Nem gondolok az ég világon semmi rosszat, sőt jobban tetszik mint a pop meg hiphop őrültek...

Az meg, hogy nem vagy tutyimutyi még dob egy jókora lapáttal a pozitív oldalra :)

21f

2011. nov. 22. 20:01
 17/34 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tutyimutyi :D:D.. Nincs tetoválás, borotválás.. sem semmi.. külsőleg teljesen normálisnak nézek ki :D :)
2011. nov. 22. 20:03
 18/34 A kérdező kommentje:
Bááár pc-t szeretnék :D.. oda oldalra a számm alá :)
2011. nov. 22. 20:05
 19/34 anonim ***** válasza:

1-2 pc még belefér. De nehogy ilyen karikát rakass a szádba vagy az orrodba. A marháknak raknak olyat az orrukba, hogy könnyű legyen terelni őket...

:P

21F

2011. nov. 22. 20:09
 20/34 A kérdező kommentje:
én csak olyan kis pöttyöt akarok :D:D
2011. nov. 22. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!