Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok a rocker csajokról?
én gáznak tartom ezt. leszarom mit hallgat a csajom, meg hogy rokker vagy plázás vagy goth vagy fäszomkínja. mindegyik ugyanaz a hozzállás, hogy "mi rokkerek* vagyunk, ők meg a plázások* és ők ilyenek/olyanok, mi meg sokkal jobbak vagyunk (a *-ot bármely csoportra fel lehet cserélni)"
szerintem kürva gáz.
Szerintem itt teljesen félreértettétek a dolgokat! Ne gondoljatok úgy rám minnt egy utolsó bunkó parasztra :D
Csak nem szeretem a nyálas embereket.. és nem vagyok vad, csak kimondom a véleményem! és nem ordibálva , vagy talán lázada hanem normálisan..
Imádom őket. De csak akkor ha nem putri rockerek. Biztosan tudod mire gondolok. Mikor a fél fején nincs haj, ami van az is rózsaszín-lila, combig érő acélbetétes bakancs, leszakadt kabát, stb...
Ha nem vagy ilyen, csak pusztán rockot hallgatsz azt én speciel imádnám :D
Nálam mindennapi lejátszási listában ottvan a rammstein, nightwish (épp az megy most is :D), in flames néha tankcsapda meg kárpátia.
Bár én emellett szeretem a technot meg a dance-t is.
Scooter, basshunter, groove coverage, stb...
Nem gondolok az ég világon semmi rosszat, sőt jobban tetszik mint a pop meg hiphop őrültek...
Az meg, hogy nem vagy tutyimutyi még dob egy jókora lapáttal a pozitív oldalra :)
21f
1-2 pc még belefér. De nehogy ilyen karikát rakass a szádba vagy az orrodba. A marháknak raknak olyat az orrukba, hogy könnyű legyen terelni őket...
:P
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!