Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én képzelem bele vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én képzelem bele vagy tényleg készülődik valami fura?

Figyelt kérdés

A páromat sorra kezdik bejelölgetni az ex barátnő barátnői. Tudom nem az fb a világ közepe de most kérlek a kérdésre koncentráljatok ne arra hogy fb-t ócsároljátok. Én sem vagyok fb függő és a kérdés kicsit bonyolultabb lesz.

Lényeg: Minden nap jön az ex barátnő-egyik barátnője aki bejelöli páromat. És a bejelölést, pedig like-olja a volt barátnő.

Eddig nem foglalkoztam a dologgal de most már az 5dik ilyen csajnál járunk és nekem ez kezd gyanús lenni, hogy az ex csaj meg folyton like-olja ha visszaigazol a párom. De csak őt like-olja, senki mást.

Párom visszajelöl nekik. Mivel ismeri őket. De amúgy nem tartja egyikkel sem a kapcsolatot. Nem is találkozunk velük nem is beszélünk velük. Állítólag anno nem is szerette a lányt. Mi másfél éve élünk együtt boldogan, egy fedél alatt.

Mit csináljak? Ne foglalkozzak a dologgal?

Készülnek valamire esetleg? XD Vagy mire jó ez? De lehet csak én vagyok üldözési mániás? Mit gondoltok?

23/l

2011. nov. 22. 17:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Én nem értem miért kell mindenkit visszajelölni akinek ismered a nevét. "Friend", ez a szó nem azt jelenti, hogy minden szembejövőt bejelölök.
2011. nov. 22. 17:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Tippem sincs, miért csinálják...
2011. nov. 22. 17:47
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
vágd el a netkábelt
2011. nov. 22. 17:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Feltűnési viszketegség? Vagy mi ez? Amúgy 17-18 évesek. Azok a tipikus városi tornacipős kis p.csák. Már elnézést.
2011. nov. 22. 17:50
 5/12 anonim ***** válasza:
43%
Nem értem miért kell visszajelölni exet, főleg ha téged annyira szeret, mégis miért olyan fontos neki? Ha nem tartják a kapcsolatot...
2011. nov. 22. 17:52
 6/12 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem tolts fel par szerelmes kepet, amin a baratoddal egyutt vagy, es hasznald a "tag"-et. Akkor megjelenik a baratodnal is, es latni fogjak a kis ribizlik is.

Amugy meg ne foglalkozz vele, csak nem akarsz hisztisnek tunni a bartod szemeben, nem?

2011. nov. 22. 17:52
 7/12 A kérdező kommentje:
Közös képünk van vagy millió és be is vagyunk rajta jelölve. Igen az ex visszajelölését én sem értem mondjuk.... Hisztizni viszont tényleg nem akarok ilyen semmiség miatt. De nekem fura amit művelnek a csajok. Barátom meg van olyan naív hogy nem veszi észre.
2011. nov. 22. 17:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Sajnos múlt héten már bizonyította egy közeli barátom,hogy a fb valóban kapcsolatokat tehet tönkre....
2011. nov. 22. 18:05
 9/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem biztos, hogy naív. Lehet nem is akarja észrevenni...
2011. nov. 22. 18:09
 10/12 anonim ***** válasza:

És most komolyan azt várod, hogy ne ócsároljuk a facebookot? Végül is a facebook nem tehet róla, hogy a használói idióták.

Vagy szerinted, ha bejelöl egy ellentétes neműt, akkor azokat meg is dugja, vagy megdugta korábban? Ennyi erővel ő is kiakadhatna, hogy te meg mire fel jelölöd be a volt barátaidat, vagy olyanokat, akikről azt hiszi, hogy a volt barátaid voltak.

2011. nov. 22. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!