Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig csak az MSN? Fiúk mit szóltok?
Sziasztok!
2 éve vagyunk együtt barátommal. Ő 24, én 21 éves vagyok. Ő dolgozik, én tanulok. Általában fél 4-4 felé ér haza, egyből gép bekapcs és netezés/játék mellett ha gépen nem, akkor az Iphone-ján egyfolytában msn-ezik. De annyira egyfolytában, hogy a wc-be, fürdőbe is magával viszi. És szerinte én vagyok a hisztis,féltékenykedős és túlreagálom ezt az egészet,de fogalmam sincs kikkel beszél ilyenkor! Hiába mondja hogy az öccse, unokaöccse az, nem tudom elhinni, mert tudom hogy lányok is vannak az msn-es listáján. És ez megőrjít, ez az állandó msn-ezés...velem nem foglalkozik ennyit :( Szerinte csak azért nem,mert nem kérdezem arról ami őt érdekli (számítógépes dolgok,játékkal kapcsolatosak),pedig ez nem igaz...régebben egy szót nem tudtam ezekről a dolgokról és most karácsonyra én rendelem neki az új COOLER ARCTIC Accelero Xtreme Plus II-t...gondolom nem sok lány tudja miről van szó. De ő ezt nem képes beismerni, szerinte ez a minimum hogy én ezt ismerem és azt is hogy kijött a Battlefield 3 meg az Assassin's Creednek is az újabb része. Én a környezetemben 1 db lányt SEM ismerek, akik tudnák hogy ezek a dolgok mit jelentek, de a pasim szerint még mindig nem vagyok elég érdeklődő az ő "hobbijával" szemben. Meg hogy MSN-en sokkal érdeklődőbbek a többiek vele szemben. És ilyenkor akadok ki és kezdek el kiabálni hogy NEM ők élnek vele 2 éve és nem ők találkoznak vele minden nap, MSN-en keresztül könnyű jópofizni. És persze mindig én jövök ki ebből rosszul...
Ti hogy látjátok a helyzetet? Fiúk véleményére is kíváncsi lennék (főleg gamer-ekre :P).
Amúgy az a baj, ha ezt a bánásmódot megszokta, akkor szerintem elég rossz néven venné, ha abba hagynád, de ezt megint embere válogatja, én nem venném rossz néven, hisz alapból nem várok el ilyeneket 1 lánytól.
Amit megpróbálhatsz hogy ezekből a "szolgáltatásokból" visszaveszel, vagy azt mondod, hogy nagyon fáradt vagy és most nem tudod megcsinálni, vagy nagyon sokat kell tanulnod.
Megfontolandó, az biztos.
Bár a fő problémám,a hülye MSN még mindig megvan :D :( Most is teszteli a gépét, mert vett egy új procit, de közben MSN-ezik. Én meg "tanulok"
Adj neki egy P2-es laptopot, és mond neki, hogy orrvérzésig használhatja, ami olyan 1 óra, alatt bekövetkezik, hisz 20 perc alatt bootol!
Ha menti az MSN, history-t akkor megnézheted kivel mit beszél ennyire, illetve ha nem akkor beállíthatod neki, hogy mentse a beszélgetéseit valahova, és akkor majd visszatudod olvasni.
De attól, hogy ennyit msn-ezik attól biztos nem félnék, hisz ezek szerint tudod, hogy hol van, nem császkál el titokban.
Szerintem a barátod agyában van némi probléma...
Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát. Előre tudtad, hogy milyen emberrel jössz össze.
Hát amit még mondani tudok, hogy mond neki azt hogy egy kicsit több időt szánjon rád, persze ezt nagyon finoman.
De ha kezded kényelmetlenül érezni az ilyen dolgai miatt, akkor szólni kell, úgy kéne neki elmondani, hogy ne tűnj támadónak, de azért legyen eredménye, mert ha "hagyod" hogy elhanyagoljon, vagy ennyire sok dolgot megcsinálsz neki, úgy hogy ő ezt nem viszonozza, akkor azt fogja hinni hogy ez jár neki, ha pedig, ez megtörténik, akkor tényleg lehetnek problémák, mert kemény kalapos lesz és hajthatatlan, mondván eddig ez jó volt neked, most mért nincs vacsora, csoki, mért nem mosogatsz, mért akarod hogy én mosogassak stb...
Remélem, elérsz valamit, és megoldódik a probléma!
Sok szerencsét!
(A mákos kocka, mindenit ^^)
Köszönöm a kommenteket! :)
Bár kíváncsi lennék,vajon van-e bárki is hasonló helyzetben? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!