Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk mit szóltok a féltékenysé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit szóltok a féltékenységhez?

Figyelt kérdés
Hogyan reagáltok ha a csaj féltékennyé tesz? Ti is szoktatok direkt valakit féltékenyé tenni?
2010. jún. 14. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
egy rohadt fertő a féltékenység a kapcsolatban, és pasik nem játszanak ilyen játékokat, hog ezzel basszák haza az addig meglévő bizalmat a másikkal. Ez is csak a sok lelkibeteg éretlen pi.csa játéka amivel az egész fajtájukat lejáratják.
2010. jún. 14. 22:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy lány sokszor azért teszi féltékennyé a párját, mert az már abszolút nem foglalkozik, nem törődik vele, és így még valamennyire fel tudja kelteni a fiúban a szerelmet.
2010. jún. 15. 03:17
 3/7 anonim ***** válasza:
47%

Ha észrevenném, hogy szánt szándékkal megpróbál féltékennyé tenni, akkor először is:

1. elszomorodnék

2. kidobnám úgy ahogy van

2010. jún. 26. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
nem jól írtad... először odavágnék neki (szétbazzantanám) aztán örülnék, rágyújtanék egy cigire ozt kbsznám:)
2010. jún. 26. 22:56
 5/7 anonim ***** válasza:
szeretem ha féltékeny a lány! :D
2010. jún. 26. 23:08
 6/7 Beviz Elek ***** válasza:
Exem sokszor tett direkt féltékennyé... Nagy volt a szerelem, de nem bírtam sokáig. Később újra megpróbáltuk, hátha kinőtte. Hát nem!!! (azóta minden nap veszekedünk)
2010. jún. 26. 23:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is tul féltékeny vagyok és probálok változtatni de ehhez a barátom is kéne h segitsen, de ő meg csak mégjobban rátesz h féltékeny legyek :(És érzem h már a végét járja a kapcsolatunk 1 és fél év után :(
2010. jún. 27. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!