Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen belebetgszem ebbe....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen belebetgszem ebbe. Hogy lépjek tovább?

Figyelt kérdés

Nos, a probléma a következő:

Van egy lány (egy bombázó,akibe totál belesetem. Persze,sosem beszéltem vele,max egy-két szót. De összejött valakivel. Mindennap gondolok rá. Időnként le is iszom magam emiatt. Síkrészegre,hogy ne fájjon.

2011. nov. 22. 15:44
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

24 vagy, mit csinálsz ?

Meló? Suli? Ott is vannak emberek!

2011. nov. 23. 12:26
 42/51 A kérdező kommentje:
Suliba is járok,meg melózom is. A suliban csak ismerősök vannak. A melóhelyen meg egy velem egykorú csajjal dolgozom. Munka közben gyakran megnevettetem.
2011. nov. 23. 12:30
 43/51 A kérdező kommentje:
Majd lesz ahogy,lesz.
2011. nov. 23. 13:10
 44/51 A kérdező kommentje:
Optimistán kell hozzá állnom: jobb is,ha nem ő a abrátnőm. Találok tőle különbet. Pontosabban: találnék.:(
2011. nov. 23. 15:43
 45/51 Lifeishard ***** válasza:

Hallod, Tesó, azért Te kemény vagy! Még az is megfordult a fejemben, hogy csak tréfából írsz ennyi negatívumot.

Az emberek kétszínűek? Van köztük ilyen, de nem lehet ráhúzni mindre. Chaten lóf@sz nem jön át az igazi személyiségükből.

Nehéz ismerkedned, ez annyira nem para, nem vagy egyedül, de vannak emberek, akik tudnak ezen segíteni, ha Te is akarod. Akarod egyáltalán? Bárki bármit javasol, a válaszod mindig negatív és tagadás.

2011. nov. 24. 21:22
 46/51 A kérdező kommentje:
Persze,hogy akarom. Találtam néhány Dr Csernusos videót,amiben igen hasznos dolgokat mond el a doki.
2011. nov. 25. 13:15
 47/51 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de idióta vagy. Mibe szerettél bele?... Te is csak a farkad után mész.. Szerelem nem ilyen hirtelen dolog.
2011. dec. 1. 17:35
 48/51 anonim ***** válasza:

először magadat kell összeszedned. ha nincs 1 barátod se az elég cink. biztos van olyan ismerősöd aki szimpatikus. hívd el sörözni és próbálj vele beszélni kicsit mélyebb dolgokról, ne csak munkáról, suliról, fimekről stb, hanem magadról, az érzéseidről, gondjaidról, ha te nyitsz felél akkor ő is jobban fog beszélni magáról és mélyül a barátságotok, kell az ilyen azért...

a csajnak meg az rohadtul kevés h neked ő nagyon tetszik.. te miért vagy érdekes? amíg ezt még te sem tudod megválaszolni addig nem sok esélyed van. legyél sokkal pozitívabb, ha jól érzed magad az látszik rajtad és az tetszik az embereknek. senki nem kedveli a negatív, búskomor, reményvesztett embereket...

2011. dec. 1. 18:01
 49/51 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a kommenteket, de otthon a gép előtt nem találsz barátokat , max levelezőtársakat ! Nem szereted a disco-t, ot , de annyi más hely van, ahol lehet barátokra szert tenni .Pl eljárhatsz kondizni, szaunázni... , olyan helyekre persze, ahol lehet beszélgetni és ha már van közös hobby , van is miről beszélni ! Igaz barátság számomra az a barátság, amelyek a középiskolában köttetnek, a többi érdek barátság és azokat én sem bírom !

Két igaz barátnőm van,akikkel minden megosztok és nem csalódtam még soha bennük ! és sok barát és barátnő, de az mind felszínes barátság , nem engedem belátni a magánéletembe őket és a munkámba sem és így nincs pofára esés !A felszínes barátság is jobb mint a semmi , és van legalább kivel elmenni ide oda ...

És van még több bombázó a világon, szóval ne aggódj, attól hogy külsőleg megfogott, lehet nem is jönne be, mint társ :)

2011. dec. 1. 18:09
 50/51 A kérdező kommentje:

18:01-esnek!

Vannak ismerőseim,de azok mindig valami kifogással jönnek. Pl. hogy nem érnek rá,vagy valami.

2011. dec. 2. 12:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!