Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelentené, h már teljesen közömbös vagyok a volt barátom számára?
Szakítottunk már kb 3 hónapja véglegesen(már telon sem keressük egymást)és elvileg most összejött az ex csajával..szóval 1 évig msnen sosem lépett fel "elérhető" üzemmodba mindig láthatatlan volt és úgy írt rám vagy másokra...de kb 3hete rámírt msnen(Szépségnek szólított,meg a pasik felől is érdeklődőtt),és közölte h majd jelentkezik itt azaz msnen..
És tény,h jelentkezik is vagyis fellép folyamatosan és mindig "elérhető" módba ami tőle ugye szokatlan de nem ír rám...és bevallom ez nagyon zavar,h látom h fenn van kb 10 percig és olyan mintha nem is érdekelném..megfordult az is a fejembe,h talán arra vár h ráírjak de nem tudom,ő nem 1 tutyi-mutyi alak szóval simán rámírna bár legutobb elég rideg voltam vele...
"hány évesek vagytok? Halálrakúrt?"
Ökör!! :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!