Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen belebetgszem ebbe....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen belebetgszem ebbe. Hogy lépjek tovább?

Figyelt kérdés

Nos, a probléma a következő:

Van egy lány (egy bombázó,akibe totál belesetem. Persze,sosem beszéltem vele,max egy-két szót. De összejött valakivel. Mindennap gondolok rá. Időnként le is iszom magam emiatt. Síkrészegre,hogy ne fájjon.

2011. nov. 22. 15:44
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Nagyon fel tudom magam húzni,ha meglátok egy baráti társaságot vagy egy szerelmes párt.Arra emlékeztetnek,ami nincs nekem.
2011. nov. 22. 16:15
 12/51 anonim ***** válasza:

Bulizni, nem egyenlő a discokkal, istenem te tényleg elittad az agysejtjeid felét!

A barátok biztos csak arra valók hogy hátba szúrjanak, 24 évesen 1 igaz barátod sem volt az azért elég cinkes, tudod vannak olyanok akik ilyen korban még nem csókolóztak/szexeltek, de hogy nem lett volna barátjuk... nyisd ki a szemed, nézz körül az ismeretségedben, biztos volt valaki, aki nem baszott át... max te nem vetted észre!

2011. nov. 22. 16:16
 13/51 A kérdező kommentje:
Nem ittam el az agysejtjeimet. Csak a buli szóról a diszkóra asszociálok. Valóban van olyan,aki nem vert át,de az is inkább ismerős. Nem tudok kapcsolatot létesíteni,ez van.
2011. nov. 22. 16:19
 14/51 anonim ***** válasza:

Én se tudok, és én is ittam le magam lány miatt (de csak 1 szer, pont 2 napja).

És mégis akármilyen szerencsétlen vagyok mégis van 3 igaz barátom!

2011. nov. 22. 16:22
 15/51 A kérdező kommentje:
Szerencsés vagy.
2011. nov. 22. 16:25
 16/51 anonim ***** válasza:

Lépj tovább !! Tök egyértelmű.

Főleg,ha sose beszéltél vele,max 1-2 szót..

Előtted az élet,ne pazarold az időt. bakker,annyi lány van még ..

2011. nov. 22. 16:30
 17/51 anonim ***** válasza:

Ebben lehet valami, de akkor is, nem az élet negatív oldalát kell nézni! Akár a pénzügyi világban, a lányoknál is azt tudod eladni amid van!

Én rajzolok például, mért, mert szegény vagyok és ez egy olyan hobbi ami éves szinten 2000 forintba kerül, szeretem meg minden, de mások snowboardoznak, ami lehet hogy valamivel izgalmasabb, vagy hogy úgy mondjam "menőbb" és mégis vannak gyönyörű értelmes lányok, akiket érdekel a rajz.

Csak jöjj rá mi az ami téged különlegessé tesz, ne félj kezdeményezni, ne rúgj be lényegtelen dolgok miatt(olyan nőre nem hajtunk aki foglalt), és mindig add önmagad! Ha eszerint cselekszel, akkor simán találsz barátnőt, és majd rád lesznek féltékenyek!

2011. nov. 22. 16:31
 18/51 anonim ***** válasza:

Amúgy nekem sincs senkim, terjesztik rólam a rosszindulatú pletykákat,és a legtöbben ez miatt ítélnek el.. átlettem vágva eléggé egyszer, és mai napig beszélek azzal a sráccal. na,h..lye vagyok ?!

és vágyok már valakire,akivel normálisan együttlehetek..nem pont,hogy most komoly kapcsolat legyen,csak h végre boldog lehessek egy fiúval. ennyire vágyom.

de,nekem se most lesz ez.. mégse sír a szám ;)

lépj tovább,keress egy célt,ami eltereli a gondolataid...

utolsó voltam.

2011. nov. 22. 16:34
 19/51 A kérdező kommentje:
A hobbim a számítógép. Ezt tanulom,és egyébként is érdekel. Persze,nem a pc-s játékok,hanem maga a gép. Nem jut eszembe semmi,amitől különleges lennék.
2011. nov. 22. 16:34
 20/51 anonim ***** válasza:

bocsi,közbe írt más..

Manocsak előtti voltam.

2011. nov. 22. 16:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!