Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vészhelyzet! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

3hónapja vagyunk együtt csak a barátommal!Én 19 barátom 21éves, és a 30éves nővére és az anyukája, meg a barátom legjobb haverja szét akarnak minket szedni.

Azért mert a barátom, nem annyira foglalkozik a tesójával és az anyukájával, na meg a haverjával nem jár bulizni, és ezért engem okolnak, mert a barátomat elvakítja a szerelem!

Nagy lesz a háború úgy érzem, és félek én fogok veszteni, még pedig a barátomat!

2011. nov. 21. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:

ne így állj hozzá

próbálj meg bevágódni náluk

ez az egyetlen esélyed

2011. nov. 21. 23:32
 2/7 A kérdező kommentje:

Tudod, eddig mindent kihoztam magamból hogy bevágódjak, ezt most tudtam meg, az anyukának holnap után lesz a szülinapja terveztem mit vegyek stb, bár kétségem sincs, mert igyis úgyis veszek neki, még büszkeségből is! :(

félek nagyon :(

2011. nov. 21. 23:34
 3/7 anonim ***** válasza:
hát akkor küldd el a barátod bulizni néha és akkor no para....
2011. nov. 21. 23:34
 4/7 A kérdező kommentje:
A barátom még velem sem jön, azt mondja kinőtt belőle! :S
2011. nov. 21. 23:35
 5/7 anonim ***** válasza:

tortát és vágd az arcába.. :D a pezsgővel meg lődd fejbe :D :D

viccelek

ne izgulj, semmiképp nem lehet rosszabb, csak jobb

2011. nov. 21. 23:37
 6/7 anonim ***** válasza:

HeHe..én is így voltam,vagyok. Akkor voltunk 14,18 évesek. Az anyja,huga,haverja nem fogadott el pont emiatt, mert már nem az ő feneküket nyalta szegény reggeltől estig. (Azelőtt így volt).

De mivel a párom engem életénél is jobban szeretett és szeret, ezért magasról szart rájuk, és feladta a velük való kapcsolatát miattam. Meg is gyűlölte őket. Nem is tartja velük a kapcsolatot azóta. Most én vagyok 19, ő 23 , 6éve leszünk együtt. Boldogok vagyunk, nagyon boldogok, együtt élünk 3 éve. Az én családom befogadta, és mostmár neki is ez a családja.

Szóval ha téged szeret, akkor le szarja mg az anyja véleményét is.

Ja, és idővel úgyis megbékélnek. Az anyja is próbálkozott, de átlátszó, már nem tudunk benne bízni.

2011. nov. 21. 23:38
 7/7 anonim válasza:

Az én anyám is ilyen.

Lázítom a bátyámat, persze csak finoman, a barátnőjének pedig tanácsokat adok, anyámat meg folyamatosan hűtöm.

Összeköltözés?

Anyámmal, mintha ősi ellenségek lennénk... Most kedvességgel győztem le, totál elvesztette a háborút.

Baromi nehéz, de ha szeretitek egymást, akkor menni fog, ha nem sikerül, lépjetek le, és havonta egyszer fél órára ugorjatok csak haza.

;-)

2011. nov. 22. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!