Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szégyenlős vagyok. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyenlős vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Járok konditerembe és ott megtetszett egy srác... nagyon szimpi főlleg azért mert elvan és nem néz meg minden csajt és nem mászik rá minden csajra... végzi a maga dolgát.. edz... nagyon cukkii... szemezgetünk sokszor rám néz.. és látom, hogy néz. Én szégyenlős vagyok... mit tegyek, hogy ismerkedjünk?
2011. nov. 20. 16:36
 1/5 A kérdező kommentje:
mask. 17/L :)
2011. nov. 20. 16:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj oda és szólítsd meg! Kérdezősködj róla .... stb!
2011. nov. 20. 16:52
 3/5 A kérdező kommentje:
de felek odamenni hozza... nem nezne hulyenek ha odamennek hozza? egyik pasinal bevalt az,hogy megkertem ,hogy segitsen levenni a 20kg sulyt.. de ezt enm akaratbol tettem csak azert mert tenyleg nem tudtam levenni ... es aztan peddig az a srac mar elkezdett beszelgetni velem..:)
2011. nov. 20. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem járj magyartanárhoz
2011. nov. 20. 17:23
 5/5 anonim ***** válasza:

"nem nezne hulyenek ha odamennek hozza?"

És ha hülyének néz akkor mi van? Nem leszel se rosszabb, se jobb ember. Legalább az esélyt add meg magadnak!

2011. nov. 21. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!