Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy, egyszerűen nem merem elő venni a farkam a barátnőm elött, pedig már célzásokat is tett hogy ugyse mered meg ilyesmi, de egyszerüen nemtom szégyenlős vagyok vagy mi mért vanez? Hogy tudnám le küzdeni?
(F/19)
lehet hogy gáz hogy már ennyi idős vagy és még nem csináltam ient,de nem érdekel ,de most kéne valami segítség hogy egyáltalán bármit tudjak csinálni
hát de miért nem mered elővenni??
nincs abban semmi természetellenes, a barátnődnek meg tetszeni fog, úgyhogy hajrá :)
[ha esetleg méretbeli gondjaid vannak, akkor szólok előre, hogy a 15cm nem kicsi.. sőt a legtöbb pasi ekkora pénisszel rendelkezik.. amúgy meg nem is a hossz, hanem a vastagság a lényeg, szóval vedd ki és mutasd meg milyen kis pajkos ;) ]
mert szeretem :)
de végre már jöhetne a szex is
de nem vagyok képes előre lépni .. :S
Tetszik az előttem válaszoló.
Am előszőr én is így voltam az első pettingnél nagyon izgultam azon, hogy mit fog hozzá szólni, tetszik-e neki a méret stb. Aztán elmúlt, nem kell egyből elővenni. Játszon vele nadrágban, aztán ha akarja úgyik leszedi rólad a nadrágot. Ha meh nem fogadja akkor az a nő nem nő, nem becsüli meg a barátját. Nem érdemes mellette maradni. Hidd el tetszeni fog neki. Volt olyan, hogy nála aludtam a szülei nem voltak otthon s elmentem fürdeni és elvitte az alsómat a fürdőből. Megyek be hozzá egy szál <}{@& és kérdeztem tőle, h nem tudja hol van. Berángatott az ágyba, s elkezdett játszadozni vele.
Csak bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!