Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne még egyáltalán találni szép, normális, kedves ugyanakkor értelmes és hűséges lányokat?
Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 15:15
21/32 anonim válasza:
Hát igen, ez sokszor így van... :S
17/L
22/32 Walk With Me válasza:
Vannak ilyenek, de ne akarj valami gyűjtőhelyet. Nincsen "szép, kedves, értelmes és hűséges" lányok számára kijelölt park, klub stb. Igazából akárhol összefuthatsz velük (igaz, hogy nehezen, mert tényleg ritkák). Nálam az a gond, hogy már annyit csalódtam, hogy nem merek közeledni. :S
23/32 anonim válasza:
"A pasik 95%-a f.szkalap. Elnezest a kivetelektol."
Akkor ülj egész nap otthon a s.ggeden és a probléma meg van oldva.
De még mielőtt megint érzéketlen nőgyűlölő f.sznak lennék lehordva, itt a másik oldal. Ha egy férfi:
okos és jóképű: idegesítő
okos és kedves: rusnya
jóképű és kedves: hülye
jóképű, okos és kedves: tönkretesz
ha csak jóképű: megcsal
ha csak okos: átver
ha csak kedves: papucs
24/32 anonim válasza:
Amikor igazán nem hinnéd,akkor találod meg.
Á de megint kiakadok,hogy megint amolyan alap,hogy szép legyen a lány.. :\
25/32 A kérdező kommentje:
ma 11:49
nekem szép, úgy érteme nekem tetszik, vonzó
lehet másnak nem szép, aki nekem szép :D
2011. nov. 23. 11:52
26/32 anonim válasza:
Normális, kedves, hűséges vagyok, de szép nem, vagyis hát az alakom nem az igazi.
27/32 A kérdező kommentje:
ma 12:18
mi bajod vele?
2011. nov. 23. 12:20
28/32 anonim válasza:
hogy hol találsz? az álomvilágban sajnos
30/32 anonim válasza:
Itt sehol,a magyar lányok idióták..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!