Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehetne még egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne még egyáltalán találni szép, normális, kedves ugyanakkor értelmes és hűséges lányokat?

Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 15:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Annyira utálom már az általánosításokat, hogy nincs ilyen stb... Keresni kell, és van.

17/L

2011. nov. 20. 16:04
 12/32 A kérdező kommentje:

ma 16:04

kerestem és aki van az foglalt volt vagy esélyt sem adott az ismerkedésre

2011. nov. 20. 16:54
 13/32 anonim ***** válasza:

Látod, akkor még létezik ilyen. :) Szóval ne add fel... :)

17/L

2011. nov. 20. 17:09
 14/32 A kérdező kommentje:

ma 17:09

de feladtam, mert ha eddig is tojt rám mindenki, akkor ezek után is fog és kész

én már annyit erőlködtem, próbálkoztam, de minden nekem tetsző lány elutasított eddig és már elegen van a sok visszautsításból, mert rohadtul tud fájni, meg az ember utána egy senkinek érzi magát

2011. nov. 20. 17:19
 15/32 anonim ***** válasza:

De ne add fel... Hidd el, engem is utasítottak el lány létemre... Bántottak meg, összetörték a szívem. De ezen túl kell lépni, muszáj... (Pont én okoskodok, aki még mindig az első szerelmét siratja... :D)

17/L

2011. nov. 20. 17:41
 16/32 A kérdező kommentje:

ma 17:41

hát ez az! neked legalább már volt valakid,

én meg hiába tudnék szeretni úgy igazán egy lányt, nem hagyják, esélyt sem adnak az ismerkedésre, vagy érzem, hogy nem érdeklődnek úgy irántam, mint én irántuk és hagyom a fenébe

még én kérek elnézést, amiért próbálkozom náluk :(

persze máskor meg az a bajuk, hogy senki sem szólítja meg őket az utcán

de ha megteszem, akkor meg az a baj :(

2011. nov. 20. 17:49
 17/32 liliesgyuri válasza:
én az vagyok
2011. nov. 20. 18:06
 18/32 anonim ***** válasza:

Ja, egy valakim, de hát az is vicces eset volt... Akit meg első szerelemnek mondtam, vele nem jött össze a dolog. De azért volt egy-két esemény, ami miatt még mindig őt siratom...

Hát nem tudom... Én mindig utálok elutasítani valakit, és én szabadkozok, hogy nem akarom megbántani. Olyan rossz érzés, de nem akarok senkivel csak azért összejönni, hogy legyen valakim. És azt sem akarom, hogy csak ő szeressen...

17/L

2011. nov. 20. 18:07
 19/32 A kérdező kommentje:

ma 18:06

melyik megyében laksz?

2011. nov. 20. 18:41
 20/32 A kérdező kommentje:

ma 18:07

én sok lányt tudnék szeretni, csak általában nagyot kell csalódnom, amikor kiderül, hogy a szép külső mellett egy buta, beképzelt, utálatos rib@nc bújik meg :/

2011. nov. 20. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!